Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Da, oni koji se cijepe boje se da bi se bez toga te bolesti mogu vratiti, oni koji se ne cijepe, toga se ne boje, tvrde da cjepiva nisu iskorijenila te zarazne bolesti pa da ih prestanak cijepljenja neće ni vratiti. Je li tako, nisam pratila te rasprave, to mi je prestresno, a svađati se ne volim, osobito ne na polju gdje sam apsolutni nestručnjak. I još se kaže da su cjepiva vrlo štetna, kako zbog mogućih izravnih ozbiljnih nuspojava, tako i zbog dugoročno štetnih učinaka i vrlo ozbiljnih bolesti koje su dalekosežna, indirektna posljedica istih. Kako će se onda dvije strane složiti? To je nemoguće.
    Većina ljudi koji cijepe nije zagrebala ispod površine. I ja ih prva razumijem zašto ne zagrebu - nije lako nositi se s eventualnim spoznajama, onda si u limbu. Većina ljudi misli da je lakše ne znati, jer onda kada znaš nema više natrag - teško da ćeš ići protiv sistema a teško ti se nositi s tim spoznajama. Been there, done that. No dokle god cjepiše ne pročitaju barem nešto literature koje su pročitali necjepiše, naravno da slaganja oko ničeg ne može biti jer su im stavovi dijametralno suprotni. Mogli su se slagati jedino u fazi kada je necjepiša bio cjepiša Al da se mogu uvažavati, naravno da mogu i trebaju.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.07.2011. at 16:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •