Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
Ja se redovno krivo izražavam. Hoću reći da nek liječnici brinu o rizicima, cijepnim nezgodama i ostalo. To im je posao, i njima na dušu. Mislim da ako uletim ja sa svojim književnim percepcijama cjepiva da stvaram samo pometnju i ne koristim ni djetetu, ni medicini.

Ako liječnici ne rade svoj posao dobro, ja se iskreno nadam da će ih kačiti i zakon i sud časti i što već treba da liječnici zadrže svoju reputaciju.
E pa sad si sama sebe podcijenila. MIsilm, šta književna percepcija nije u stanju skužiti neke stvari? Ajme, pa gdje bismo stigli kad bismo bili fah idioti koji ne brinu o ničem drugom nego svom kotačiću u sustavu?
Bolilo bi mene i dupe i džon i što god hoće li njih kačiti zakon i hoće li im išta ići na dušu kad bi se mom djetetu nešto dogodilo. Pa kad govoriš da sit narod može trabunjati i dosjetitti se svega, baš si ti sad tako postupila. Moja djeca ok i to mi je dovoljno! E pa neki misle malo dalje. I o tuđoj djeci.
I ne mora značiti da isti ti koji brinu o cjepivima kao opasnosti po društvo općenito ne brinu o smrdljivoj susjedi s drugog kata.

I stvarno, i sama si rekla, ponekada se stvarno krivo izražavaš. Možda ne bi bilo loše da prije nego ljutito kreneš pisati post duboko udahneš i izdanhneš. Koliko god puta treba.
Ja sam ovo, recimo, napisala u jednom dahu. Vjerojatno se i osjeti.
Možda mi poslije bude žao.
Sad ću stisnuti brzi odgovor i neću više uređivati poruku!