Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    A da ti, pinky, na mail dokažemo povjestima bolesti i cijepnim knjižicama zdravstveno stanje i broj cijepiva? Mislim hoćeš li onda imati najbolje mišljenje o nama :smajlićtrepćokicama:
    šifra "ja sam znao najviše o splitskoj banci"
    to ne trebaš. samo se izjasni.

iako se i običnim googlanjem može doći do spoznaja, već smo 1000 puta žvakali ovu temu.
    Iako meni nije jasno kakve veze ima postavljnje pitanja o mogućim posljedicama ima sa cijepljenjem, pa ljudi smo , valjda je normalno da se pitamo, a ne da stvari prihvaćamo zdravo za gotovo?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jedno pitanje:lažu li ovi što kažu da su se neke zarazne (i opasne) bolesti vratile u zemljama razvijenog svijeta jer se prestalo s cijepljenjem protiv njih, odnosno velik dio roditelja nije cijepio djecu jer to nije kod njih obavezno? Je li to laž? Ne pitam retorički jer ne znam što je istina.

I drugo, konstatacija, osobna:nisam cijepila djecu iz nekog specijalnog uvjerenja već po inerciji, dijete se rodilo, ide na pregled, ide na cijepljenje, kao, desetljećima se to radi, provjereno je, čak nisam ni uzimala one 5 u 1 i slično nego po starinski, jedan po jedan, misleći da je bolje bez kombinacija.

Za ove kontra teorije čula sam kad je već prošo voz, kad bih što pročitala, toliko bi mi bilo zlo, džiza, zar je moguće da je to istina, da sam djetetu priskrbila rak ili ne znam šta u budućnosti, pa onda čujem kontru, pa kontru kontre, pa relativiziranje i tako...

(da nije ukinut limb stvarno bih bila u njemu )

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    to ne trebaš. samo se izjasni.

iako se i običnim googlanjem može doći do spoznaja, već smo 1000 puta žvakali ovu temu.
    Iako meni nije jasno kakve veze ima postavljnje pitanja o mogućim posljedicama ima sa cijepljenjem, pa ljudi smo , valjda je normalno da se pitamo, a ne da stvari prihvaćamo zdravo za gotovo?
    Kad je bilo potrebno za temu pisala sam detaljno što i kako i zašto, tu svi znaju da nisam škrta na riječima (milion ljudi me već prepoznalo na forumu zbog moje brbljavosti ), ali ovako da se postrojavam u kontextu prepucavanja, ne bih, hvala.
    A drugi dio te potpisujem, sirius: Stvarno zašto bismo bili nedosljedni ako cijepimo djecu i razmišljamo o tome?
    Nena, uvijek me uspješno nasmiješ
    Mujice, opet -svaka čast! Linkovi su odličan point.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •