Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    znači ina33, ti želiš reći, u principu, da je svijet pun zločestih ljudi, koji samo čekaju prostor za manipulaciju, ne bi li se okoristili. i ako padnu neke važne okosnice oko kojih smo bili suglasni...ode sve u bananu?
    s tim bi se mogla složiti. i ja tako mislim. mada ja mislim da smo već sada u banani i izmanipulirani do bola.
    a zašto je onda teško pojmiti da netko misli da šačica ljudi i koristi taj strah kao prostor za manipulaciju?
    kažeš......tko odlučuje tko je koliko mjerodavan ili kompetentan u interpretaciji svojih znanja? diploma? onda bi valjda i u tom području trebalo uvesti puuunooo reda, ili se varam? živimo u nekim paralelnim svjetovima?
    pa samo to bi i trebalo dovesti u red...da svatko radi ono što voli i čemu je posvetio sebe, radi vlastitih uvjerenja, ne radi profita ili egzistencije...pa bi bilo i više povjerenja...
    meni danas mnogi na ključnim pozicijama izgledaju upravo tako...ali tko sam ja da sudim...

a paradigme...e tu bi se već mogla raspisati i to ne bi imalo smisla...
    Ma, neki miks, ukratko - ja želim reći da jedni misle/vjeruju da je svijet pun zlih ljudi iz farme, drugi misle/vjeruju da je svijet pun zlih gurua, a sve je to bezveze... i da bezveze trusimo tone i tone internetskog papira u čitanju i pisanju - prva ja. A da je napredak tu ono.. nazadak... vrtimo se ko pas koji grize svoj vlastiti rep, a kao tješimo se jer je baš dobro propitkivat pa nema veze ko će davat kavke odgovore, da se tiješimo da smo osviješteni, a na kraju smo sluđeni i više dezinformirani nego što smo na početku bili. Na kraju ćemo se svi od svega i od jednih drugih fino separirat po nekim svojim uvjerenjima (samo što nema toliko prostora, osim u pustinjama) i vrtit svoju spiku i završit stvarno ko plemena praljudi, bez dodira.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2011. at 15:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •