Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    ......tko odlučuje tko je koliko mjerodavan ili kompetentan u interpretaciji svojih znanja? diploma? onda bi valjda i u tom području trebalo uvesti puuunooo reda, ili se varam? živimo u nekim paralelnim svjetovima?
    pa samo to bi i trebalo dovesti u red...da svatko radi ono što voli i čemu je posvetio sebe, radi vlastitih uvjerenja, ne radi profita ili egzistencije...pa bi bilo i više povjerenja...
    ...
    jer meni diplome ne znače mnogo...kad je u pitanju povjerenje i sigurnost
    Ma nemoj, blackberry?

To što je netko gradio temelje na fakultetu 5 ili 6 godina, pa se kasnije godinama educirao akademski i kroz rad na nekom području ništa ne vrijedi?
    Ali netko tko s velikim entuzijazmom, ljubavlju i neznanjem čita sumnjivu literatutu ulijeva više povjerenja?

I to tako vjerojatno u svakoj struci?
    Ili samo u medicini?

Kako ti nije neugodno tako nešto napisati?

To može napisati samo netko tko stvarno nije nikada sam uložio dovoljno truda da nešto postigne, pa ne može shvatiti trud drugih koji su postigli.
    Jadno.

Na sreću takvih koji tako misle je malo i nitko na njih ne obaća pažnju. Jer da nije tako, ovo bi društvo još dublje zaglibilo nego što je u neznanju, amaterizmu i totalnom potcjenjivanju znanja.

Najbolja mi je fora kako ti se nitko na ova s**** ne usudi ništa odgovoriti..... prestrašno
    Posljednje uređivanje od mujica : 06.07.2011. at 22:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •