Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I, kome si onda poklonila povjerenje, kad je cjepivo u pitanju?
    I čime se ta osoba dokazala, da zasluži tvoje povjerenje?
    Posljednje uređivanje od mujica : 07.07.2011. at 01:29

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    I, kome si onda poklonila povjerenje, kad je cjepivo u pitanju?
    I čime se ta osoba dokazala, da zasluži tvoje povjerenje?
    To ni meni nije jasno. Protivnici cijepljenja vjeruju nekim linkovima i nekim likovima, a ne vjeruju povijesti medicine.

Točno se zna što i kako je bilo s bolestima i bolesnicima prije pronalaska cjepiva. Točno se zna što i kako je s bolestima nakon godina primjenjivanja cjepiva.

To nije pitanje da li netko vjeruje li ili ne. To su činjenice. Bliska povijest, koja ima još i živih svjedoka.

Naravno da moramo ispitivati koliko je što štetno ili korisno, ali valjda smo dovoljno inteligentni da znamo kome vjerovati. Internetu i linkovima ili ljudima koji godinama uče o funkcioniranju ljudskog tijela, zdravog i ne. I "popravljanju" istog.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

po iskustvima iz moje okoline, svaki, ali SVAKI vakcinoskeptik zna puno vise od svakog, ali SVAKOG cjepise, koji najcesce ne znaju niti na koje cjepljenje vode dijete, a di su ostale sitnice, poput sluzbenog naziva, proizvodjaca, koje tocno bolesti su u pitanju i kakve su to bolesti, popis nuspojava, recentna saznanja i tako dalje i tako blize. isto vrijedi i za povijesne cinjenice. (Bechamps vs. Pasteur), kao i za CINJENICU da nijedno cjepivo nikada nije iskorijenilo niti jednu bolest, sto jasno i nedvosmisleno pokazuju ovi grafikoni koje sam linkala, ali koje nitko ne zeli citati jer iako su ih postali razni phd-ovi i ljudi sa diplomama i titulama, i zaista su u pitanju lako provjerljivi podatci, "ne ulijevaju povjerenje" za razliku od omnipresent nicka Mujica koji isto pise na nekoliko foruma ko da mu je u pitanju fulltime job. Bogati, odkud mu vremena, uz samoproklamiranu znanstvenu karijeru???!!

evo vam sluzbena evidencija nuspojava.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Solange13 prvotno napisa Vidi poruku
    za razliku od omnipresent nicka Mujica koji isto pise na nekoliko foruma ko da mu je u pitanju fulltime job. Bogati, odkud mu vremena, uz samoproklamiranu znanstvenu karijeru???!!
    Ne budi ljubomorna solange, sigurno ima i onih koji tebi vjeruju na temelju tvoje informiranosti.

Inaće, ja nisam samoproklamirani znanstvenik. Nigjde nisam napisao da imam znanstvenu karijeru.
    Meni je to struka. Dakle, ja sam stručnjak, a ne znanstvenik.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Solange13 prvotno napisa Vidi poruku
    kao i za CINJENICU da nijedno cjepivo nikada nije iskorijenilo niti jednu bolest, sto jasno i nedvosmisleno pokazuju ovi grafikoni koje sam linkala,
    Joj, solange, zar ti ništa nije pomogla ona opsežna diskusija o tome prije nekih godinu-dvije. Čak sam i grafove crtao i u avataru imao graf koji je prikazivao kretanje rubele i šarlaha....

Zar ti to stvarno nije pomoglo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •