blackberry prvotno napisa
ma slušaj...ponavljam...nisam poopćila apsolutno ništa...niti omalovažavala generalno. iznjela sam svoje mišljenje i svoj stav koji je proizašao iz određenih životnih situacija...
ja samo promatram i iznosim što vidim...što ne znači da se to meni sviđa.
ja bi bila najsretnija kad bih slobodno i opušteno mogla vjerovati svakoj tituliranoj osobi....i onoj netituliranoj...ali život mi je odlučio pokazati nešto drugo.
pa sve je više nezadovoljnih i isfrustriranih ljudi koji više apsolutno nikom ne vjeruju...pa nisam ja valjda kriva za to?
mislim da bi se lako pronašli krivci....
zato, diplomi ne vjerujem, čovjeku vjerujem.
i to ne znači. da su mi simpatičniji oni bez diplome....samo kažem da mi kao takva ne ulijeva povjerenje.
npr.mm je odlučio letiti. učlanio se u klub..upisao tečaj...platio kulturno...kupio opremu....nabio se u stijenu...polomio se i jedva živ ostao....da bi tek tada otkrili da mu voditelj uopće nema licencu...
znam, glupani, mogli smo provjeriti prije. ali, meni nikad ne bi palo napamet da bi se učiti letjeti usudila osoba koja za to nije kompetentna!!!! što ćeš, naivne budale!
tako da ja teško mogu imati stav da svatko može sve raditi i sve znati.
zato kažem, svašta sam naučila, srećom ili nesrećom, i od kompetentnih i od nekompetentnih.
a moja problematika kad je cijepivo u pitanju jest upravo povjerenje, koje se jednostavno izgubilo.