Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Ovo nije forum struke, ni mjerodavnih tijela, nego roditelja. Mišljenja se smiju pisati sve dok ne vrijeđaš nikoga. ( I ne pišeš nebuloze)
    Tko ti je to rekao? Piše u pravilima, šta li? Smiješan neki forum gdje se smiju pisati mišljenja ccc
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 27.09.2011. at 19:02

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Tko ti je to rekao? Piše u pravilima, šta li? Smiješan neki forum gdje se smiju pisati mišljenja ccc
    Nisi do kraja pročitao, iza riječi "mišljenja" još nešto piše, ali nema veze. Nisam ni ja pročitala ono gdje si napisao "žena i ja" pa sam ti promijenila spol.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi do kraja pročitao, iza riječi "mišljenja" još nešto piše, ali nema veze. Nisam ni ja pročitala ono gdje si napisao "žena i ja" pa sam ti promijenila spol.
    Misliš na ono o vrijeđanju i nebulozama. Netko bi to mogao shvatiti kao trolanje.

No da se vratimo na onaj dio ZAŠTO sam ti to napisao. Daklem, na forumima se često poteže taj argument kompetencije. A upravo si ti to napravila. Prvo si samouvjereno izletila sa izjavom "cjepiva su super" a kad sam primjetio da je to neargumentirana tvrdnja, napisala si da ovo nije forum struke i da svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje. Da, ima ali se i podrazumijeva da se ta mišljenja obrazlože. Vidiš, baš kao što je Mujica naveo one linkove sa "Flat Earth society i Reptilima koli vladaju svijetom kao argumentom da laike koji propituju sigurnost i učinkovitost cjepiva stavi u isti koš sa prije spomenutim ljudima, razlika je ovdje što su oni iz flat earth society i Reptila ARGUMENTIRALI svoja mišljenja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •