Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

svašta si ti mene pitao.

A sad i ovo......

Šta ja znam što ćemo s izborom cijepljenja. Meni je tak' svejedno. Siguran sam da bi odaziv na cijepljenje bio jednak kao i sada. Ionako se ovakvi kao ti ne cijepe ni sada.
    A oni koji sada vjeruju struci, vjerovat će joj i kad cijepljenje ne bude obavezno.

Ne misliš li valjda da zakonska obveza cijepljenja ima neki bitan utjecaj na odaziv?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne misliš li valjda da zakonska obveza cijepljenja ima neki bitan utjecaj na odaziv?
    ti stvarno misliš da nema?

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    svašta si ti mene pitao.

A sad i ovo......

Šta ja znam što ćemo s izborom cijepljenja. Meni je tak' svejedno. Siguran sam da bi odaziv na cijepljenje bio jednak kao i sada. Ionako se ovakvi kao ti ne cijepe ni sada.
    A oni koji sada vjeruju struci, vjerovat će joj i kad cijepljenje ne bude obavezno.
    Slažem se u potpunosti.

Ispočetka ne bi imala neki bitan utjecaj. Vjerojatno IMO par godina do 10-ak g. Možda se i varam. Možda bi zamjetniju promjenu vidjeli vrlo brzo :nezna:
    No bitno je da ljudi imaju pravo na izbor. Zašto? Pa svi smo svjesni (pa i struka) da rizici postoje. No na ovaj način imali bismo pravo na izbor da preuzmemo rizik. Radi se o tome da u ovom (prisilnom) slučaju država prisiljava roditelje da preuzmu rizik i time se oduzima slobodna volja građana. Naime, moja je slobodna volja želim li ja preuzeti rizik da poginem u prometu vozeći automobil ali kod cijepljenja toga nema. Kod cijepljenja država me prisiljava da protiv svoje volje sjednem u auto (cijepim dijete).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •