Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma da. U biti, u pravu si.

Velike boginje nisu eradicirane cijepljenjem. Mada SZO misli da jesu, a ne da nisu kao što si napisao. Ali SZO je i ovdje u krivu, vjerojatno, jer voli cjepiva.

Ali pošto SZO ne nudi nikakvo drugo objašnjenje za eradikaciju osim cijepljenja (koje je, naravno, pogrešno), zapravo ne znam kako se to dogodilo.

Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?
    Mogu ja, mogu ja???
    Došli Ameri i Rusi s Brita aparatima i profiltrirali bolesne kroz njih.
    Naravno, svaki sa svoje strane željezne zavjese.
    (Op.A. Kako je Juga bila ni vrit ni mimo, nas su ofrlje porfiltrirali, nisu se mogli dogovoriti tko će i zato onaj slučaj boginja na Kosovu)
    Nakon toga su filtere lijepo spremili u svoje haj teč sefove.
    Da bi bili sigurni da boginja više nema, ciljano i kontrolirano su ispuštali freone i slične tvari u atmosferu te pomicanjem ozonskih rupa provodili kontrolirano i temeljito ozračivanje stanovništva na Zemlji ultraljubičastim zračenjem.
    I, volia!!! Eradikacija!!!

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Velike boginje nisu eradicirane cijepljenjem. Mada SZO misli da jesu, a ne da nisu kao što si napisao. Ali SZO je i ovdje u krivu, vjerojatno, jer voli cjepiva.

Ali pošto SZO ne nudi nikakvo drugo objašnjenje za eradikaciju osim cijepljenja (koje je, naravno, pogrešno), zapravo ne znam kako se to dogodilo.

Na ovu sarkastičnu primjedbu vratiti ćemo se još kada ćemo opet govoriti o onig 9 pitanja...

Što se VB-a tiče, evidentno je da najbolje rezultate postižete - kad ništa ne radite!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Na ovu sarkastičnu primjedbu vratiti ćemo se još kada ćemo opet govoriti o onig 9 pitanja...
    Ti bi, vidim, određivao dinamiku diskusije.

Neće ti poći za rukom.

Lijepo sam te zamolio još prekujčer da mi odgovoriš na dva jednostavna pitanja, koja si ignorirao. Ali si u međuvremenu svašta drugo piskarao. A od odgovora na moja pitanja ni "o".

Ljudi koji bi unedogled postavljali pitanja, a nemaju pristojnosti ili nisu u stanju odgovoriti na njima postaljvena pitanja, me zmaraju.

Završio sam s tobom (i bez kave).
    Posljednje uređivanje od mujica : 30.09.2011. at 21:19

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mujica se duri, buuu

Koja 2 pitanja? Obećao sam ti potražiti gdje piše u who yearbook da je za iskorjenjivanje bolesti zaslužna sva ostala preventiva osim cijepljenja, drugog pitanja se ne sjećam da sam se obavezao odgovoriti. Doduše, pripetavali smo se paralelno na dvije teme pa moguće da se nešto zbrčkalo u mojoj blesavoj paranoičnoj glavi, uhmmhgh

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Nešto mi ne komentiraš kako to da je najveća smrtnost od velikih boginja bila nakon zakona o obaveznom cijepljenju i kad je najveći % populacije bio cijepljen! Što kaže struka??

Oh, pa bojim se, struka sigurno ima odgovor na to. Zar ne?
    - naravno da struka nepobitno zna da su velike boginje iskorijenjene cijepljenjem.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

An Interview of Al Bielek Conducted by Susanne Konicov:
    The technology for the tunnels was given to us by cooperative effort of alien groups, primarily the Orion group, which involved reptilians, a sub group called the Leverons. A technical group which provided most of the assistance, was the group from Sirius A -- a materialistic, scientific, people. ...........One of the uses of the Phoenix Project, in the use of Time Tunnels, was to provide backup to the Martian Colonies.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jučer popodne u emisiji potrošački kod bio je prilog Cijepljenje: sigurno ili štetno.
    Video
    Učestvovali su:
    Lidija Gajski
    Ivica Galić
    Ira Gjenero-Margan
    Ivana Krnić

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Eppur si muove

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kakve veze imaju linkovi sa antivakcinalnog sajta health sentinel sa strukom?????

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kakve veze imaju linkovi sa antivakcinalnog sajta health sentinel sa strukom?????
    Linkovi nemaju veze. Izvori imaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •