Ma da. U biti, u pravu si.
Velike boginje nisu eradicirane cijepljenjem. Mada SZO misli da jesu, a ne da nisu kao što si napisao. Ali SZO je i ovdje u krivu, vjerojatno, jer voli cjepiva.
Ali pošto SZO ne nudi nikakvo drugo objašnjenje za eradikaciju osim cijepljenja (koje je, naravno, pogrešno), zapravo ne znam kako se to dogodilo.
Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?
Mogu ja, mogu ja???
Došli Ameri i Rusi s Brita aparatima i profiltrirali bolesne kroz njih.
Naravno, svaki sa svoje strane željezne zavjese.
(Op.A. Kako je Juga bila ni vrit ni mimo, nas su ofrlje porfiltrirali, nisu se mogli dogovoriti tko će i zato onaj slučaj boginja na Kosovu)
Nakon toga su filtere lijepo spremili u svoje haj teč sefove.
Da bi bili sigurni da boginja više nema, ciljano i kontrolirano su ispuštali freone i slične tvari u atmosferu te pomicanjem ozonskih rupa provodili kontrolirano i temeljito ozračivanje stanovništva na Zemlji ultraljubičastim zračenjem.
I, volia!!! Eradikacija!!!
Ti bi, vidim, određivao dinamiku diskusije.
Neće ti poći za rukom.
Lijepo sam te zamolio još prekujčer da mi odgovoriš na dva jednostavna pitanja, koja si ignorirao. Ali si u međuvremenu svašta drugo piskarao. A od odgovora na moja pitanja ni "o".
Ljudi koji bi unedogled postavljali pitanja, a nemaju pristojnosti ili nisu u stanju odgovoriti na njima postaljvena pitanja, me zmaraju.
Završio sam s tobom (i bez kave).
Posljednje uređivanje od mujica : 30.09.2011. at 21:19
Mujica se duri, buuu
Koja 2 pitanja? Obećao sam ti potražiti gdje piše u who yearbook da je za iskorjenjivanje bolesti zaslužna sva ostala preventiva osim cijepljenja, drugog pitanja se ne sjećam da sam se obavezao odgovoriti. Doduše, pripetavali smo se paralelno na dvije teme pa moguće da se nešto zbrčkalo u mojoj blesavoj paranoičnoj glavi, uhmmhgh
Nešto mi ne komentiraš kako to da je najveća smrtnost od velikih boginja bila nakon zakona o obaveznom cijepljenju i kad je najveći % populacije bio cijepljen! Što kaže struka??
Oh, pa bojim se, struka sigurno ima odgovor na to. Zar ne?Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?
- naravno da struka nepobitno zna da su velike boginje iskorijenjene cijepljenjem.
An Interview of Al Bielek Conducted by Susanne Konicov:
The technology for the tunnels was given to us by cooperative effort of alien groups, primarily the Orion group, which involved reptilians, a sub group called the Leverons. A technical group which provided most of the assistance, was the group from Sirius A -- a materialistic, scientific, people. ...........One of the uses of the Phoenix Project, in the use of Time Tunnels, was to provide backup to the Martian Colonies.
Jučer popodne u emisiji potrošački kod bio je prilog Cijepljenje: sigurno ili štetno.
Video
Učestvovali su:
Lidija Gajski
Ivica Galić
Ira Gjenero-Margan
Ivana Krnić![]()