Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    BP., možda je su nejasna moja prethodna dva posta, pa da pojasnim....

moj osvrt na dovođenje ljudi u zabludu pogrešnim tumaćenjem poluinformacija se odnosi na sinketov posti (koji je seni komentirala i ukazala na to da je pun netočnosti).
    Nije se odnosio na post koji je seni napisala.
    Samo sam na njezin post dodao to da čak i da jesu brojevi i postoci u sinketovom postu istiniti, ne bi ama baš ništa govorili protiv cjepiva, kao što on misli.

(ako te ja nisam uspio odgovoriti od cijepljenja, sigurno neće ni dadica, sinke, solanž i sl....)

sorry Mujice evidentno sam pomijesala nesto/nekog

a u biti sam samo htjela reci konkretno za hepatitis b, kako je po mom misljenju i vise nego potrebno cijepiti se. Osoba iz moje bliske okoline ima nazalost hepatitis b i vidim kroz koju muku prolazi.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj BP prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    Osoba iz moje bliske okoline ima nazalost hepatitis b i vidim kroz koju muku prolazi.
    Ako ta osoba ne želi prolaziti kroz muke već ozdraviti, zamoli ju u moje ime da mi se javi. Kao svojevrsnu potvrdu mogu joj pokazati neke med. nalaze...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ta osoba ne želi prolaziti kroz muke već ozdraviti, zamoli ju u moje ime da mi se javi. Kao svojevrsnu potvrdu mogu joj pokazati neke med. nalaze...
    kako to da nitko nije ovo komentirao
    pitala sam se što sinke prodaje, valjda je odgovor svemoguće koloidno srebro. ono zabranjeno je reklamiranje na forumu pa moraš na mala vrata. prvo ljude "impresionirati" svojim znanjem (falšim znanjem), svojim uvjerljivim tezama (falšim tezama koje svoju potvrdu imaju u falšim dokazima i falšim anti izvorima informacija) pa onda ponuditi i rješenje, jelte

ako dovoljno proučavaš tematiku, naravno, proučavaš koristeći anti izvore informacija, teško je, nama laicima, osim mujici, opovrgavati sve te falše teze. u nekom trenutku ti počnu djelovati uvjerljivo. onda se ipak malo potrudiš, pa škicneš na stranice who. pa moraš odvagnuti, dal više vjeruješ rijekama ljudi koji rade u javnom zdravstvu širom svijeta i www.who.int ili www.wale.to.
    ova druga je zabavnija, mora se priznati - vaccination conspiracy, vitamin C conspiracy, mind control, illuminati, harry potter conspiracy, cell phone tower conspiracy... you name it. ponese te.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sad se moderatorica malo zaključati temu i prolistati postove, da vidi ima li reklame.
    odmorite se malo sa temom, neću to tako brzo učiniti .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •