Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pri tome misliš na dobru znanost lišenu sukoba interesa?
    I pri tome aludiraš na prOffitov interview nešto kao do daske znanstveni? Daj ga pročitaj opet. Tamo nema nikakvih elemenata znanstvenog uratka.
    Čovjek je sudjelovao u izradi jednogg uglavnom nepotrebnog cjepiva koje sada nastoji što bolje prodati, a da bi se to dogodilo mora sva ostala cjepiva kovati u zvijezde i loše pisati o necjepišama. To je loš marketing a ne znanost.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Pri tome misliš na dobru znanost lišenu sukoba interesa?
    Ti očito imaš jako malo povjerenja u ljude kad si uvjeren da je svatjko tko govori normalne stvari u sukobu interesa. Mora da si pod jakim dojmom dnevno političkih zbivanja.
    Ali ne kužim, kad si već tako podozriv, nepovjerljiv i ciničan, kako u šarlatanima koji prodaju "alternativu" ne prepoznaješ sukob interesa?

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti očito imaš jako malo povjerenja u ljude kad si uvjeren da je svatjko tko govori normalne stvari u sukobu interesa. Mora da si pod jakim dojmom dnevno političkih zbivanja.
    Ali ne kužim, kad si već tako podozriv, nepovjerljiv i ciničan, kako u šarlatanima koji prodaju "alternativu" ne prepoznaješ sukob interesa?
    OMG, daj please pojasni kako ti vidiš sukob interesa kod šarlatana koji prodaju "alternativu". Evo, molim te da se dalje ne duriš na mene i ovo mi objasniš. Ono, molim te!!!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    OMG, daj please pojasni kako ti vidiš sukob interesa kod šarlatana koji prodaju "alternativu". Evo, molim te da se dalje ne duriš na mene i ovo mi objasniš. Ono, molim te!!!
    svi ti medijski eksponirani šarlatani koji govore o tome kako farma industrija nas sve truje radi profita i zagovaraju naturopatiju, homeopatiju, viskove, biorezonancu, bioenergiju i ostala sranja, to čine da bi bolje prodavali orgone, homeopatske remedije, pločice za zaštitu, ili prodavali svoje iscjeliteljske usluge ili veleumne knjige ili masno naplaćuju bezvrijedne tretmane........
    ono, jel' ti jasno?
    Posljednje uređivanje od mujica : 05.10.2011. at 00:02

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

svi ti medijski eksponirani šarlatani koji govore o tome kako farma industrija nas sve truje radi profita i zagovaraju naturopatiju, homeopatiju, viskove, biorezonancu, bioenergiju i ostala sranja, to čine da bi bolje prodavali orgone, homeopatske remedije, pločice za zaštitu, ili prodavali svoje iscjeliteljske usluge ili veleumne knjige ili masno naplaćuju bezvrijedne tretmane........
    ono, jel' ti jasno?
    Ne, nije mi jasno, LOL. Jedno je hvaliti svog konja i pljuvati po susjedovom a sasvim drugo je kad Mujo dovede svog konja veterinaru a veterinar konja liječi Merckovim lijekom a Merck veterinaru svake godine plaća psimpozij na Mauricijusu, Bahamima, Baliju...
    Get it?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nije mi jasno, LOL. Jedno je hvaliti svog konja i pljuvati po susjedovom a sasvim drugo je kad Mujo dovede svog konja veterinaru a veterinar konja liječi Merckovim lijekom a Merck veterinaru svake godine plaća psimpozij na Mauricijusu, Bahamima, Baliju...
    Get it?
    Ne. Nadam se da ćeš mi objasniti na jednostavniji način.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ne. Nadam se da ćeš mi objasniti na jednostavniji način.
    Mala preporuka: Nuspojava SMRT - John Virapen
    To ti je zadnja knjiga u nas i na tu temu i koja je k tome prevedena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •