Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Dalje, da pojasnim. Ako se nitko više ne sjeća o čemu je bila riječ i zašto uopće razgovaramo o briti, evo malog podsjetnika. Rekao sam da današnja alopatska medicina jedva zna pokoju bakteriju ubiti a viruse skoro pa nikako, dok induustrija hrane to radi lijevom nogom. Zatim sam spomenuo i pročišćavanje vode a nakon toga napisao da u Briti postoji nešto što ubija viruse i bakterije. Naravno, netko tko se donekle razumije u ovu tematiku sterilizacije hrane i vode, znao bi kojim putem krenuti, pa smo take se dotakli i UV zračenja koje se također koristi u industriji. No u Briti se nalazi i srebro koje se standardno koristi u industriji pročišćavanja vode, pogotovo na brodovima.
    No jasno, auditorijum je prepametan pa mu je bilo jako zabavno izmijavati se i bacati glupe fore...
    Naravno da se vrijeđaš i misliš da ti ljudi bacaju glupe fore kad si zaokuplje samo svojim mišljenjem, pa ne shvaćaš koliko su odgovori na tvoje ideje potpuno relevantni i točni.

Jer hrana se dezinficira uglavnom kuhanjem i gama zračenjem ili konzervansima. Ako hoćeš da medicina na taj način ubija viruse u čovjeku, samo izv oli. Drugim riječima, tvoja napmena o tome kako se hranu zna i može dezinficirati je potpuno besmislena.

Voda se osim konzervansima, klorom ozonom i raznim drugim kemikalijama, može dezinficirati i UV zrakama. Opet ne kužim relevantnost te činjenice, jer se čovjeka ne može iznutra UV ozračiti.

Srebro, koje ti se tako sviđa u Briti ne ubija ništa, već samo sprečava da se namnože živine u filteru, i to jako kratko vrijeme.

A, sve da je i istina to što ti misliš o Briti, opet je posve irelevantno u uništavanju virusa u čovjeku. Sumnjam da bi preživio da te se zalije otopljenim srebrom radi ubijanja virusa u tebi.

A ako mi sad namjeravaš prodavati fore o koloidnom srebru, bolje odustani unaprijed.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da se vrijeđaš i misliš da ti ljudi bacaju glupe fore kad si zaokuplje samo svojim mišljenjem, pa ne shvaćaš koliko su odgovori na tvoje ideje potpuno relevantni i točni.
    Ne vrijeđam se nimalo. Samo mi je stupidno raspravljati na taj način. Jedan jedini korektan i pristojan post na ovoj temi sam od strane cjepiša vidio i to sam sa zadovoljastvom uvažio i komentirao.

Jer hrana se dezinficira uglavnom kuhanjem i gama zračenjem ili konzervansima. Ako hoćeš da medicina na taj način ubija viruse u čovjeku, samo izv oli. Drugim riječima, tvoja napmena o tome kako se hranu zna i može dezinficirati je potpuno besmislena.
    Da, hrana se dezinficira kuhanjem. A reci mi kako se netermički obrađuje hrana i voda???

Voda se osim konzervansima, klorom ozonom i raznim drugim kemikalijama, može dezinficirati i UV zrakama. Opet ne kužim relevantnost te činjenice, jer se čovjeka ne može iznutra UV ozračiti.
    Čovjeka se ne može iznutra UV ozračiti pa je samim time tvoje sprdanje s time u vezi čista trolaža. Potpuno nepotrebno. Umjesto da budeš konstruktivan, ti se zabavljaš ismijavanjem sugovornika.

Srebro, koje ti se tako sviđa u Briti ne ubija ništa, već samo sprečava da se namnože živine u filteru, i to jako kratko vrijeme.
    Sprečava a ne ubija? Šta, baci bakterije u nesvijest na pola sata? Gle, teza (kao i linkovi koje si naveo) da srebro ne ubija bakterije je toliko bolesno stupidna... Zaboga miloga, treba ti 6,5 minuta da to dokažeš jer srebro većinu bakterija ubije u tom roku. Pa zbog čega se srebro i koristi u industriji pročišćavanja vode?!? I ne jaši sad po briti, nije sad Britina konstrukcija bitna za priču.

A, sve da je i istina to što ti misliš o Briti, opet je posve irelevantno u uništavanju virusa u čovjeku. Sumnjam da bi preživio da te se zalije otopljenim srebrom radi ubijanja virusa u tebi.
    Eto, opet, umjesto da si konstruktivan (pa i u oponiranju), ti se ismijavaš.

A ako mi sad namjeravaš prodavati fore o koloidnom srebru, bolje odustani unaprijed.
    Zašto ne? To je nešto što i sam možeš lako provjeriti. Lijepo uzmeš hrpicu bakterija i virusa i staviš ih u srebro pa pod mikroskop! Eto, nije teško! Ili ima još jedan način: uzmeš npr 2 jabuke koje su počele gnjiliti (truliti). Jednu špricaš srebrom, drugu vodom ili čime već. Pomiješaj boce da ni sam ne znaš čime špricaš koju. Onda na kraju boce odnesi na kemijsku analizu da znaš koja je koja. I voila, eto ti dvostruko slijep case study.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    1....Da, hrana se dezinficira kuhanjem. A reci mi kako se netermički obrađuje hrana i voda???
    2.....Čovjeka se ne može iznutra UV ozračiti pa je samim time tvoje sprdanje s time u vezi čista trolaža. Potpuno nepotrebno. Umjesto da budeš konstruktivan, ti se zabavljaš ismijavanjem sugovornika.
    3...Sprečava a ne ubija? Šta, baci bakterije u nesvijest na pola sata? Gle, teza (kao i linkovi koje si naveo) da srebro ne ubija bakterije je toliko bolesno stupidna...
    4....Eto, opet, umjesto da si konstruktivan (pa i u oponiranju), ti se ismijavaš.
    5...Zašto ne? To je nešto što i sam možeš lako provjeriti. Lijepo uzmeš hrpicu bakterija i virusa i staviš ih u srebro pa pod mikroskop! Eto, nije teško! Ili ima još jedan način: uzmeš npr 2 jabuke koje su počele gnjiliti (truliti). Jednu špricaš srebrom, drugu vodom ili čime već. Pomiješaj boce da ni sam ne znaš čime špricaš koju. Onda na kraju boce odnesi na kemijsku analizu da znaš koja je koja. I voila, eto ti dvostruko slijep case study.
    1... napisao sam ti u istoj rečenici u kojoj sam spomenuo kuhanje.
    2...Još uvijek ne kužiš... Sve je počelo kad si napisao da medicina još uvijek ne zna ubiti viruse, a u prehrambenoj se industirji tako uspješno ubijaju. Daklem, tim izrugivanjem ti želim ukazati na to koliko je tvoja usporedba besmislena. A ti još uvijek po njoj drviš. Nevjerojatno.
    3... srebro na neživim tvarima djeluje bakteriostatski. Možda i baktericidno ako je u ionskom obliku. To nema nikakve veze sa virucidnim djelovanjem koje ne postoji, a ti si nekoliko puta napisao da ubija viruse. A možeš ti smatrati linkove stupidnima ako hoćeš. Meni djeluju puno uvjerljivije od babskih prića.
    4... a šta da drugo radim kad nakon nekoliko dana pisanja i nekoliko stranica napisanoga nisi shvatio da je tvoja usporedba ubijanja virusa i bakterija u hrani i vodi sa ubijanjem virusa i bakterija u čovjeku potpuno besmislena.
    5....opet neusporediva usporedba. Kakve veze to što si napisao ima s ubijanjem baktrija i virusa u čovjeku? Na žalost, nikakve.
    Posljednje uređivanje od mujica : 05.10.2011. at 01:15

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    1... napisao sam ti u istoj rečenici u kojoj sam spomenuo kuhanje.
    Samo da te pitam... Recimo... Na ozon si zaboravio? Primjera radi, onak...

2...Još uvijek ne kužiš... Sve je počelo kad si napisao da medicina još uvijek ne zna ubiti viruse, a u prehrambenoj se industirji tako uspješno ubijaju. Daklem, tim izrugivanjem ti želim ukazati na to koliko je tvoja usporedba besmislena. A ti još uvijek po njoj drviš. Nevjerojatno.
    Da, iz tvoje perspektive i ima smisla da se izruguješ. No to je zato što nikad nešeć htjeti u ruke uzeti mikroskop i jabuku. Ima smisla da se izruguješ i zato što nikad nečeš htjeti vidjeti očito: oksidansi ubijaju viruse i bakterije (i ostale male jednostanične životinje, više-manje). I reducensi (srebro). E sad, jedino šta trebaš je aplicirati sa in vitro na in vivo. I naravno, učiniti to tako da ne napraviš štetu. Kako? Pa kao što rekoh, za početak uzmeš dvije jabuke i onda... Znaš već!

3... srebro na neživim tvarima djeluje bakteriostatski. Možda i baktericidno ako je u ionskom obliku. To nema nikakve veze sa virucidnim djelovanjem koje ne postoji, a ti si nekoliko puta napisao da ubija viruse. A možeš ti smatrati linkove stupidnima ako hoćeš. Meni djeluju puno uvjerljivije od babskih prića.
    A čuj, meni med nalazi djeluju dovoljno uvjerljivo. Doduše, nisu baš dvostruko slijepi ali su case study. Za početak dovoljno dobro. Ma gdje bi nam bio samo kraj da uzmemo 10 štakora pa vidimo šta se događa, a?
    4... a šta da drugo radim kad nakon nekoliko dana pisanja i nekoliko stranica napisanoga nisi shvatio da je tvoja usporedba ubijanja virusa i bakterija u hrani i vodi sa ubijanjem virusa i bakterija u čovjeku potpuno besmislena.
    Pogle prethodno
    5....opet neusporediva usporedba. Kakve veze to što si napisao ima s ubijanjem baktrija i virusa u čovjeku? Na žalost, nikakve.
    Itekako je usporedivo. Vezano je npr za onaj aquacel koji sam spomenuo. Ili npr za dekubituse od kojih kirurzi dižu ruke a koje ionsko srebro sanira u roku 2-4 tjedna... Ali znaš, jedini način da se uvjeriš je onaj in vivo. A tebe pere paranoja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •