Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu ja, mogu ja :diže dva prsta u zrak:
    To je ono kada se u 'Rvackoj mimo znanja primatelja masovno testira nekakvo cjepivo, kao što je bilo (dr. Koprowski) OPV test nad Hrvatima pod ravnanjem dr. Ikića, a da pri tome nikome nije bilo rečeno da sudjeluje u testu.
    Ne znam u kojoj su mjeri tada cjepiva bila ispitana u kliničkim studijama prije puštanja u promet. Ali ako utipkaš "Koprowski polio" u Promed medline, vidjet ćeš da je bilo puno radova o tom cjepivu objavljeno prije nego što je cjepivo kod nas upotrijebljeno. I u masovnom cijepljenju je upotrijebljeno u Kongu, Poljksoj, a i Filadelfiji, prije nego kod nas.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam u kojoj su mjeri tada cjepiva bila ispitana u kliničkim studijama prije puštanja u promet. Ali ako utipkaš "Koprowski polio" u Promed medline, vidjet ćeš da je bilo puno radova o tom cjepivu objavljeno prije nego što je cjepivo kod nas upotrijebljeno. I u masovnom cijepljenju je upotrijebljeno u Kongu, Poljksoj, a i Filadelfiji, prije nego kod nas.
    Da, a još je zanimljivije kad proučiš još malo šire horizonte njegovih istraživanja. Prva ispitna grupa bili su mali štićenici psihijatrijske klinike (konkretno Letchworth Village) koje isto nitko nije pitao za mišljenje, a kad se vremenski odmakneš na drugu stranu, eto ti opet H. Koprowski koji upozorava Kongres da su polio vakcine krcate majmunskim virusima.

Onaj bitan dio je da se kod nas provelo masovno medicinsko testiranje, a nikome nije rečeno u što se upušta. Samo to i ništa drugo.

Vi'š kako sam dobar štreber

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku

Vi'š kako sam dobar štreber
    jesi. znaš da svi tebe volimo i otprije.
    kako ne bi sada kad si drugi, bolji, evoluirani i ljepši čovjek.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •