-
Vjerojatno je već bilo prokomentiramo (ne mogu naći na ovoj temi, možda je na nekoj od onih pozatvaranih) o članku Lidije Gajski u LN, a i reakciji 4 autora u broju nakon. Uglavnom, napokon sam si dala truda sve to pročitati (blaženo držanje novina na wc-u) i mogu samo reći da se gospođa Gajski lijepo, da prostite, prosrala. Reference njenog članka jednostavno nisu reference koje se koriste u znanstvenom svijetu i nemaju kredibilitet. Citirala na Cochrane (hvale vrijedno, samo je pitanje kako) i hrpu nekakvih web stranica. Da mi studenti citiraju takve stranice u seminarima dala bih im jedan. Ako je htjela popljuvati cjepiva mogla je, a i trebala, koristiti releventne izvore (a ima ih, ako se čovjek potrudi). Jer postoje članci i o tome. S druge strane, gospoda koja su branila cjepiva nisu niti navela nikakve reference, odnosno piše kako su dostupne "na zahtjev". Ni to mi nema kredibilitet. Poljak je isto nešto pisao kontra cjepiva, no Poljak svašta piše i do sada mi nikad nije legao jer se čovjek zna stvarno generalno "prosrat" i ostat živ.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma