Vec sam pisala na drugom pdf-u al to sam se samo malo jadala curama.
Treba mi vise iskustava, vise pozitivnih primjera (ili negativnih).
Stvar je ovakva: MM-a su jucer zvali da ide raditi na Grenland. Posto njemu u ugovoru stoji da prihvaca poslove i u inozemstvu, odbijanjem riskira otkaz. Ja sam nezaposlena, njegova firma, koliko god bila jaka, ipak lagano propada, placa mu je svaki mjesec sve manja i jedva izdrzimo mjesec dana. Grenland bi nas spasio pod uvjetom da je tamo stvarno onako kako je obecano. Otplatili bi kredit i lakse bi disali samo s njegovom placom kasnije. Trenutno radi od ponedjeljka do petka na terenu i vikendom je s nama. Malcu to tesko pada sto je stariji, nedavno sam bila kod djecjeg psihologa jer je upao u tezu krizu jer mu nedostaje tata.
Ja trebam roditi 10.7. a MM bi trebao otici 20.6. Dakle, ostajem ja, beba i Sven. Meni nije problem, ja bez muza mogu jer ionako ga vecinom nema al bojim se za Svena, em ce doc beba, to ce mu bit velika promjena, em nece biti tate tako dugo a uz to ja mu se necu moc posvetit onoliko koliko mu se posvecujem sad. Bojim se raspada sistema u njegovoj maloj glavici. Jako je osjetljiv i vezan uz tatu.

Zasto trebam vas savjet? Jer jos nista nije 100%. MM moze probati srediti da neide, iako ce mu se to uvest u dosje i kad firma ode kvragu bit ce prvi na listi za otkaz. Ako ne ode postoji mogucnost da u lijepoj nasoj nebude posla te ga stave doma na cekanje sa 50% place, s tim ne mozemo prezivjet. Postoji i sansa da mu je ovo jedina prilika da ode u inozemstvo zaradit malo vise. Isto tako su velike sanse da sad ode i da ga kasnije opet traze da ide, sto za nas ne dolazi u obzir ali ipak ce i onda riskirat otkaz. Uglavnom, ako ode, ostaje 4 mj. u komadu.
Ma najveci je problem tajming, da su ga zvali 6 mjeseci kasnije nebi se uopce dvoumila dal da ide ili ne. Sama bi ga spakirala.
Al pomisao da nije uz mene kad rodim, da nije samnom te prve trenutke...
Raspisala sam se...al ne prestajem razmisljat od jucer a prekosutra moramo donjet odluku....