Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: Patronažna sestra

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

visibaba, kad rodiš, u bolnici te pitaju adresu, baš zbog patronažne, pa im ti reci tu svoju novu adresu i pitaj da li oni tom gradu javljaju ili ti trebaš sama. Ili možda još bolje da prije poroda nazoveš patronažnu službu (ili kako se to već zove, nemam pojma) u tom gradu gdje češ posli živjeti, pa se informiraš.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sto je meni ciniti ukoliko zelim da mi ipak dodje patronazna i pogleda bebu?
    nazoveš nadležni dom zdravlja i tražiš patronažnu službu
    jedino je važno da zoveš rano ujutro, jer su patronažne nakon 8-9 sati uvijek na terenu

nemojte si stvarati probleme iz tako banalnih stvari
    3 puta sam rodila (u zagrebu, varaždinu i samoboru), i nijednom mi patronažna nije došla automatski, niti im je tko javio, niti su mogle znati.
    prvi i treći put sam ih sama zvala preko doma zdravlja, a drugi put ih uopće nisam zvala jer nije bilo potrebe.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    nemojte si stvarati probleme iz tako banalnih stvari
    hvala na odgovoru
    ma meni sve prvi put i sve novo - i trudnoca i porod i beba, a onda jos uz sve to i novi grad; stvarno ni o cemu nemam pojma....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma cure su to tu zakomplicirale (jer svaki grad i rodilište i ginekološka ordinacija imaju neka svoja pravila, a zapravo nema pravila )

a u osnovi je jednostavno, nazovi dom zdravlja i patronažu i dogovori dolazak

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja imam lose i dobro iskustvo...

prvi put-patronazna bila toliko dobra ljubazna...sve je lijepo objasnila i voljela o svemu popricati...
    dosla vise puta samo na minutu dvije da samo vidi kako smo...

drugi put-nakon iznimno teskog i opasnog poroda za mene i bebu,neka druga glu*** dosla na minutu,a na kraju smo zbog nje zavrsili u bolnici posto sam nju kao "strucnu" osobu slusala...da mi sad dode naglavce bi letila van...

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bi samo pohvalila patronažnu, koja je dolazila kod moje sestre. Dom zdravlja Dugave sestra Darinka. Ona je odmah otvoreno nastupila, sve je objasnila, dolazila par puta na kratko samo da ih obiđe. Baki je odmah rekla d aje ona tu da pomaže oko kuhanja i spremanja, a mama je tu za bebu. Nije unosila paniku, nego je imala smireni nastup. Stvarno pohvale sestri Darinki. Vidi se da voli svoj posao i da ga radi sa srcem.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa ja bih nazvala Patronažne u tom drugom gradu i prijavila termin, adresu stanovanja (buduću) i ostale detalje - ukoliko je potrebno (mene je pitala i za mm-a, da li je zaposlen, imamo li još djece, imam li kakvih pitanja...).

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nama je došla sutradan nakon izlaska iz bolnice, nisam morala zvati, a znam da sad neke trudnice idu na tečaj o dojenju pa već poznaju svoju patronažnu

malena15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam danas bila kod patronažne sestre (mjesec dana prije termina) i rekla je da je dobro da smo se došli javiti..... upoznali smo se i rekla je da ju nazovem čim dođem iz bolnice i ona isti dan dolazi k nama

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •