Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Patronažna sestra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas nakon poroda bolnica šalje njima papire i one vide kud moraju ići. Nikome se ne treba javiti. Patronažna dođe odmah dan dva nakon izlaska iz bolnice.
    I nikakvi uzorci se ne dobe.
    Ovako je i kod nas.
    Iako kad bi se mene pitalo ja bih rekla da mi ne treba uopće dolaziti. Pogotovo za drugo dijete.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako je i kod nas.
    Iako kad bi se mene pitalo ja bih rekla da mi ne treba uopće dolaziti. Pogotovo za drugo dijete.
    meni nije trebala ni za prvo ni za drugo dijete, ali me s trećim upravo patronažna spasila

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    meni nije trebala ni za prvo ni za drugo dijete, ali me s trećim upravo patronažna spasila
    s obzirom da ih smatram beskorisnim u vecini slucajeva, bas me zanima kako ti je pomogla?
    Posljednje uređivanje od tua : 19.05.2011. at 16:34

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako je i kod nas.
    slažem se, a i nikome ne pada na pamet da su patronažne baš lijepa veza između svih onih bolesnih koje posjete u njihovim domovima i tek rođenim bebama.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se, a i nikome ne pada na pamet da su patronažne baš lijepa veza između svih onih bolesnih koje posjete u njihovim domovima i tek rođenim bebama.
    patr onaza je nesto o cemu vjerojatno ne znate previse,bez uvrede.uvijek se ide prvo bebama,a oko bolesnika se ne radi na nacin da bolesti raznose po kucama.patr ne kupa bolesne i ne previja rane,patronaza je preventiva i bebe su na prvom mjestu.Malo procackajte prije ovakvih komentara

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •