rodila je naša Martina123 jučer malog Aleksandra
Dragi roditelji, od srca čestitamooooooooooooooooooooo, Aleksandar - welcome![]()
rodila je naša Martina123 jučer malog Aleksandra
Dragi roditelji, od srca čestitamooooooooooooooooooooo, Aleksandar - welcome![]()
prekrasno, naježih se od ovih lijepih vijesti
čestitke roditelji, dobrodošao malecki![]()
Predivna vijest, čestitke dragoj Martini i njenoj obitelji!!!
čestitam draga moja od srca i ovdje, nakon svega što si prošla ovo je prekrasan, zasluženi dar, a Ivan je dobio još jedno malo biće da bdije nad njim, uživaj draga!!!!
Čestitke maloj obitelji, dobro došao malecki iz FET-a (čitala sam jučer priču i iskreno se radujem)![]()
predivna, predivna vijest
čestitke Martini123 i NJM
dobrodošao Aleksandar![]()
martina, čestitam od srca!!! Ovo je stvarno prekrasna vijest!!
jako jako lijepa i radosna vijest. mislim da nema osobe na ovom forumu koju martinina priča nije ostavila bez daha prošle godine, ovo je nada za sve one koje žene koje su majke divnih anđela!
Aleksandre dobro nam došao! pusa mami Martini i tati M.
Čestitke roditeljima, dobrodošlica malenom Aleksandru. Uživajte, zaslužili ste nakon svega
![]()
Prekrasno martina, sreća najveća je zagrliti svoje dijete, točno znam kolike emocije sad pršte!
Martina iskrene čestitke tebi i TM, a Aleksandru puno!
Roditeljima iskrene cestitke, veselim se s vama!Aleksandre dobrodosao!
Vas
vas cuva.
pojma nisam imala da je trudna....a tim jeveća
čestitam, od![]()
Čestitam! Dobro nam došao, Aleksandar!
Pusa velika za hrabre i najsretnije roditelje.
A malom Aleksandru velika dobrodošlica![]()
Nisam nit znala da je trudna ... ovo je zbilja predivna vijest!!
Čestitam roditeljima![]()
Čestitam od![]()
marti je napisala pismo prije odlaska u rodilište, a želja joj je bila da se objavi kad rodi, pa ga evo
"Ovo pisem prije nego odlazim u bolnicu i molim i Boga i sve sile da ovaj put uspije i da napokon osjetimo tu srecu i dobijemo bracu Ivanovog.
Deckic ce se zvati Aleksandar, a ime je namjerno, jer mora biti borac kako bi uspio.
Nas Aleks je smrzlic, iz iste ture (postupka) kao i Ivan, mariborski frajer.
Skrivali smo toliko dugo ovu trudnocu iz silnog straha od krajnjeg rezultata, molim vas da razumijete to nakon svega.
Sada smo u velikom strahu i panici ali sve je spremno za njega.
9.5. odlazim u na hospitalizaciju i onda cekam porod.
Porodit cu se na istom mjestu gdje sam porodila i Ivana, KBC Rijeka.
Toliko sada trebam sve vase vibrice, ali po dogovoru ovaj post ce vidjet svijetlo dana tek kada Aleks upozna svoju mamu i tatu vani.
Tata je jednu vrucu ljetnu noc rekao mami: Ako je Ivan imalo na mene, znam da bi htio da je mama sretna, i da ima bracu ili seku.
I tako je tata nagovorio nesigurnu mamu da proba unatoc ogromnom strahu.
Otisli smo u Maribor po njega i.....
I ja sam si rekla, ukoliko uistinu Ivan zeli bracu ili seku uspjet cemo, samo ako ce ih on pozeliti.
I izgleda da ih je pozelio.
Ivane.... ljubavi nasa...... ako je ovo pismo sada javno znaci da smo uspjeli, i da si ti dobio svog divnog, predivnog bacu!
A ti ces, Ivanek, kao i do sada biti nas andeo cuvar, nasmijan i sretan, tamo...... Negdje iznad duge!.....
Nasmijan i kako ne bi, dobio si bracu!!!!!!!!!!
Mama dvaju najljepsih sinova.... "
marti, marko, ivane, čestitam vam na maloj mrvi koju ste tako željeli![]()
Čestike roditeljima!
Mama Martina...samo da znaš "javno pismo" izmamilo mi suze....
Uživajte sada u svojoj sreći!!!
i ja sam pratila martininu priču koja je nažalost završila tužno i nisam imala pojma da je ponovo trudna, a sada sam sretna jer je ta priča dobila sretan kraj. čestitam vam od![]()
ČESTITKE ponosnim roditeljima i velika dobrodošlica Aleksandru![]()
![]()
e ti jedna Martino, koje iznenađenje i šok
prvo sam misla da se netko zeznuo s naslovom, da je neka druga martina jer vidim, martina ne piše ništa o trudnoći...
baš čestitke do neba, zaslužila si svu sreću svijeta.
Draga Martina, iskrene čestitke tebi i TM. Dobrodošlica malenom Aleksandru! A neka vas sve čuva vaš mali anđeo!![]()
Draga Martina cestitam tebi i TM a malom bebacu zelim svu srecu svijeta![]()
cestitam od srca draga martina, tako mi je drago zbog vas![]()
Suze su mi krenule, ovaj put od sreće!
Draga naša Martina, čestitam vam od srca na malom braci! Neka vas vaš anđelak Ivan zauvijek čuva s neba!
Čestitke ponosnim roditeljima, dobrodošlica Aleksandru![]()
čestitke martina od srce...prekrasne prekrasne vijesti![]()
čestitam![]()
čestitam na malom čudu![]()
Draga iskrene čestitke na malome princu Aleksu i neka vas čuva vaš mali anđeo na cijelom putu kao i do sada..................velikaod
![]()
Predivno, predivno!!! Čestitam vam od srca!!
Draga Martina, potpuno razumijem zašto nisi pisala o trudnoći
i baš me ova vijest silno razveselila!
Čestitam vam od srca i dobrodošlica malenom Aleksandru!![]()