-
marti je napisala pismo prije odlaska u rodilište, a želja joj je bila da se objavi kad rodi, pa ga evo
"Ovo pisem prije nego odlazim u bolnicu i molim i Boga i sve sile da ovaj put uspije i da napokon osjetimo tu srecu i dobijemo bracu Ivanovog.
Deckic ce se zvati Aleksandar, a ime je namjerno, jer mora biti borac kako bi uspio.
Nas Aleks je smrzlic, iz iste ture (postupka) kao i Ivan, mariborski frajer.
Skrivali smo toliko dugo ovu trudnocu iz silnog straha od krajnjeg rezultata, molim vas da razumijete to nakon svega.
Sada smo u velikom strahu i panici ali sve je spremno za njega.
9.5. odlazim u na hospitalizaciju i onda cekam porod.
Porodit cu se na istom mjestu gdje sam porodila i Ivana, KBC Rijeka.
Toliko sada trebam sve vase vibrice, ali po dogovoru ovaj post ce vidjet svijetlo dana tek kada Aleks upozna svoju mamu i tatu vani.
Tata je jednu vrucu ljetnu noc rekao mami: Ako je Ivan imalo na mene, znam da bi htio da je mama sretna, i da ima bracu ili seku.
I tako je tata nagovorio nesigurnu mamu da proba unatoc ogromnom strahu.
Otisli smo u Maribor po njega i.....
I ja sam si rekla, ukoliko uistinu Ivan zeli bracu ili seku uspjet cemo, samo ako ce ih on pozeliti.
I izgleda da ih je pozelio.
Ivane.... ljubavi nasa...... ako je ovo pismo sada javno znaci da smo uspjeli, i da si ti dobio svog divnog, predivnog bacu!
A ti ces, Ivanek, kao i do sada biti nas andeo cuvar, nasmijan i sretan, tamo...... Negdje iznad duge!.....
Nasmijan i kako ne bi, dobio si bracu!!!!!!!!!!
Mama dvaju najljepsih sinova.... "
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma