Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: kako nosiljku/sjedalicu fiksirati u autu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno kako nosiljku/sjedalicu fiksirati u autu

Kako staviti u auto nosiljku/sjedalicu od 0-13 iz kompleta s kolicima ABC designa? Znam da treba gledati prema stražnjem prozoru, a gdje je smjestiti? Naslonjenu za suvozačevo sjedalo ili u sredinu? Kako da provučem pojase? Ona nema nikakvih posebnih pojaseva, a ni uputstva baš ne mogu pronaći? MM i ja smo jednom pokušali, ali smo odustali. Ništa nismo shvatili. Postoje li neki koraci? Nažalost, ne mogu doći do Hanzlove. Puno hvala na pomoći.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naslonjenu za suvozačevo sjedalo ili u sredinu?
    Najbolje u sredinu, ali ako sjedalica dobro "lezi" na srednjem sicu i ako ima svoj pojas s tri tocke uporista. Ako ne "lezi" dobro u sredini, onda je treba postaviti i montirati sa strane, svejedno koje.

Kako da provučem pojase? Ona nema nikakvih posebnih pojaseva, a ni uputstva baš ne mogu pronaći?
    Ako nemate upute, trebali biste imati naljepnicu na nosiljci koja ima ucrtanu putanju kojom se provlace trake pojasa kroz nosiljku. Ako nemate ni toga, zamolite u trgovini gdje ste kupili opremu da vam kopiraju upute istog modela ili potrazite na internetu.
    Sama nosiljka mora imati svoje pojaseve da bi bila upotrebljiva u autu, one kojima se dijete veze u sjedalici.

Nažalost, ne mogu doći do Hanzlove.
    Probajte se organizirati, barem bez bebe da netko dodje (s autom i sjedalicom). Svakako probajte preko trgovca doci do uputa.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali ako sjedalica dobro "lezi" na srednjem sicu i ako ima svoj pojas s tri tocke uporista
    Ako srednje mjesto u autu ima svoj pojas s tri tocke jer cesto srednje mjesto ima samo onaj pojas s dvije tocke koji se veze preko kukova/krila.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde se javi na pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •