Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Neće u kolica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da se prikrpam ovdje s pitanjem.
    Mi koristimo kolica i elastičnu maramu, kako smo kad raspoloženi, ako se unervozi u kolicima i počne plakati, mama uzme u ruke i laganini.

Mene interesuje toplina, odnosno znojenje u marami, zbog kojeg se zna unervoziti i plakati. Je li neko imao taj problem i kako ga je rješavao ?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    Mene interesuje toplina, odnosno znojenje u marami, zbog kojeg se zna unervoziti i plakati. Je li neko imao taj problem i kako ga je rješavao ?
    Ja sam malca nosila na plaži i s plaže u MT. Nitko nije bio znojan. Ne znam zašto. Vjerojatno jer nismo ful nakeljeni jedan na drugog.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj MMK prvotno napisa Vidi poruku
    Da se prikrpam ovdje s pitanjem.
    Mi koristimo kolica i elastičnu maramu, kako smo kad raspoloženi, ako se unervozi u kolicima i počne plakati, mama uzme u ruke i laganini.

kad su pocele vrucine maramu sam zamjenila slingom. nije ukinulo znojenje, ali je bilo manje.

dok je bubamara bila mala, malo smo setale. sto je imala krace ture spavanja to su i setnje bile krace (nije budna htjela niti u marami/mei taiu biti duze od kakvih 30-45 min). i jako sam zavidjela ekipi koja moze gustat u dvosatnoj setnji s kolicima i jos i popiti kavu dok dijete blazeno spava (ako je kojim cudom i zaspala u kolicima niti slucajno se nije smjelo stati. iste sekunde bi se probudila). no, s nekom djecom je to tako, s tim se treba pomiriti i ne trositi zivce. moja hoce u kolica na nesto duze (a to je pola sata) od navrsenih cca 11 mjeseci, ali u pravilu moram imati neku hranu sa sobom. nikada nije volila niti auto, to su uvijek bile drame. al zanimljivo, voziti se s tatom na biciklu obozava. i zaspi ko tukica na njemu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •