-
Privatne jaslice u okolici Bukovca, Maksimira....molim iskustva
Molim svih koji su imali slična iskustva za preporuku privatnih jaslica u blizini Bukovca...naime, maleni je rođen u 11. mjesecu tako da je vrlo izvjesno da ga neće primiti u državne jaslice pa ću biti prisiljena mjesto potražiti u privatnim. Nemamo nikakvih drugih alternativa za čuvanje, a morati ću se vratiti na posao nakon isteka porodiljnog od godinu dana. starija kćerka mi ide u vrtić na Bukovcu, zadovoljni smo, ali tamo su minimalne šanse za upasti...hvala svima!
-
Nikakva iskustva............ništa???
-
neću ti baš pomoći jer nemam izravno iskustvo ali znam za privatne jaslice u blizini nas http://svemirko.hr/content/view/42/74/
na srebrnjaku su
mi smo se lani tu bili prijavili dok nismo znali hoće li baka moći čuvati (a rodjeni smo iza 31.8. pa u gradske nismo ni predali), obavili smo razgovor i predbilježbu, djelovali su OK
sjećam se da smo se predbilježili u svibnju a u srpnju nas je ravnateljica zvala da potvrdimo ili odustanemo
srećom, baka ipak čuva tako da cura ne ide u jaslice...
-
čigra ravnice?
mi smo u čigri ali e na ravnicama ali to je uvijek bio i ostao moj prvi izbor iako nas čeka poskupljenje, stoga preporučam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma