Pokazuje rezultate 1 do 1 od 1

Tema: ponovna adaptacija na vrtić

Sandaaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno ponovna adaptacija na vrtić

mi smokrenuli u vrtić u rujnu s 19 mjeseci i malac je vrtić nakon par tjedana odličnoprihvatio, ali zbog čestih bolesti i nakon samo 3,5 mjeseca vrtića i 4 tureantibiotika te 1 ture ekstencilina, a prema savjetu pedijatra, početkomprosinca ostavila sam ga doma s tetom čuvalicom. početkom svibnja s navršenih 27mjeseci ponovo smo krenuli u vrtić i tu su nastali problemi. dijete se potpunopovuklo u sebe, prolazi neku vrstu depresije iako kad dođe doma sad je većsituacija bolja nego prije. u vrtiću je skroz drugo dijete... miran i povučen,jede samo ako mu se decidirano kaže b. jedi inače je u stanju buljiti u hranu,pije isto tako ako ga se opomene. nekad se desi da plače i zove mamu po 2 satana dan, ne igra se s drugom djecom, samo hoda i gleda u prazno. doma jeizuzetno živ i aktivan, neće više sam jesti već izvoljeva malo od mame, malo odtate, iako smo se već polako počeli odvikavati od pelena sad smo opet u njima,sve je stalo ili otišlo unatrag. danas mi teta u vrtiću kaže da se b. rano budii plače, a onda budi i drugu djecu. Kaže ona meni možete li vi dolaziti ponjega u 13:30 kako ne bi budio druge??? nisam mogla doći sebi, u ovoj cijelojsituaciji nije dakle bitno što je moje dijete ovako nesretno i jadno negočinjenica sšto budi druge.

što vimislite o svemu ovome? ja zaista više ne znam što raditi - ako ga ostavim domaon će opet biti sretan i zadovoljan, ali vrtić ga kad tad čeka i ne možemoovakve situacije izbjeći. a nemam kud s njim, moram raditi.
    Posljednje uređivanje od Sandaaa : 24.05.2011. at 18:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •