Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Zepter - štetan?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam jednu zepter teću i jedino mi u njoj jela zagaraju, tako da je više ne upotreljavam.
    ne volim te zepter spike - ako u juhu ubacite jabuku, jabuka ima svoj okus, juha svoj (teta sa prezentacije)
    meni je poanta u prožimanju okusa, ako hoću da juha miriše na jabuku, ima da miriše

a sve te nove tehnologije su prodaja magle.

ni tefal nije zdrav, ali dokazano, pa puno ljudi kuha u njemu.
    ja ne, hvala.

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dobila sam prije kojih 8-9 godina cijeli zepter komplet na poklon (sama ga ne bih kupovala zbog cijene) i odonda kuham uglavnom u njemu (kao vrlo zadovoljna korisnica). Ne znam jesam li razumljivo napisala u prvom postu - ali izgleda da se baš ta starija linija zeptera (koju ja imam) sastoji od tih (navodno) štetnih legura, bez čelika; dok su u posljednjih nekoliko godina (opet navodno) uveli i kod nas suđe drugačijeg, "dobrog" sastava (s čelikom). Neobično mi je da o tome ne mogu naći ništa na googlu, a navodno se pisalo o tome u medijima. Induktivnu ploču bih htjela jer, kako čujem, ima svojstva zagrijavanja, reguliranja temperature i "odgrijavanja" poput plina - ali u tom slučaju bih trebala zamijeniti lonce i rajngle...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •