tak moj kokos zove svoju sestru, a sad poslusajte zasto, tj. kako smo se mi provodili nocas od 4:07 do 4:30 ujutro

TZ: vrisak!!!!!!!!!!! DAAAAAAAAAJ mi coki... (cokolino)
Ja: :? pogled na vuru i :/ :? :/ :?
TZ: kad ti velim DAJ MI, onda mi DAJ
Ja: Melita...nema coki sad, dobit ces ujutro
TZ: OCU sad, kad ocu, ocu
Ja: Daj pliz spavaj..nemrem sad delat cokolino (mislimono, MOGU, al ne da mi se iz toplog kreveta, nije vise bas TAK mala... moze prezivjet do jutra bez FJ cokolina,... jel tak?)
TZ: rekla sam ti DAAAAAAAAAAAAAAJ (vristi... sad su se vec i MM i Oskar probudili i govore joj.. daaaaaaaaaj s p a v a j...)
ja: djizus.. daj nemoj me klat...kakav cokoloino u 4 ujutro
TZ: nisi mi nis dala za JEST cijelu NOC
Ja:
TZ: lupa nogama, hice se po krevetu... daaaaaaaaaaj mi cokolino
Ja: dizem se (kaj cu- pametniji popusta) i velim joj prestani vristat i dodji s menom u kuhinju
TZ: NEEEEEEEEEEEEEECUUUUUUUUUUUUUUUU, ocu da mi TU doneses...
Ja: o.k. budem, al daj NE VRISTI!!!!!!!!!!!!!!
TZ: donesi mi, donesi mi, daaaaaaaj..glaaaaaaaaaaaadnaaaaaaa sam
Ja. jurim u kuhinju, slozim coki i jurim u sobu i dodajem joj flasicu...
TZ: (jos nije ni primila flasicu nego je taman primopredaja utijeku...kad izjavi: NE VALJAAAAAAAAA... mlijeko je vruceeeeeeeeeeee
Ja: Melita... UZMI flasicu i jedi...NIJE prevruce.. ja sam probala...PROBAJ pa ces vidit da nije prevrudce
TZ: jeeeeeeeeeeee.... vruceeeee jeeeeee.... kad znam znam!
Ja: U Z M I flasicu dok ne poludim
MM: MEEEELITAAAAAAAAAA uzmi flasicu i pojedi cokolino inace cu ju bacit kroz prozor!
TZ: e pa SAD NECU!!! necu i necu... kad necu necu
MM: suti, gleda ju i vidim ja da mu je: :/
ja u cistom ocaju: Melita... slusaj me dobro... odpeljat cu te u popravni dom ujutro pa da vidis ko bu ti tam u pol 5 ujutro kuhal cokolino koji ti ne bus htjela jest... HEBEMU! sad sam LJUTA ko ris...
TZ: i ja sam LJUTA na tebe!...okrene se i nije prosla minuta i moje cudovsite SPAVA!!! (bez FJ cokolina i bez icega)
MM i ja: :shock: :shock: :shock:

i znate kaj.. nije ona to sanjala nit ista.. bila je budna i znala je sto radi... raspravljala se s nama sam tak...
djizus krajst

i tak je nama s njom skoro stalno, samo jos nikad nie bilo u 4 ujutro... inace se desava prek dana..u uobicajenim situacijama... tipa mora na WC... skine gace, hlace i sve.. i onda dojuri do mene i veli..piski mi se, piskiiiiiiiiiiii mi se.... ja velim..pa odi na WC... a ona meni.. SKINI MI MAJCU!!! :shock: majcu??? a zakaj majcu?? jer ja ocu.. kad ocu ocu..... SKINIIIIIIIII mi majcuuuuuuuu...
ak je ne skinem dovoljno brzo popisa se na licu mjesta... :/
ja velim pa ZASTO si se sad TU popiskila
a ona meni: pa ti si kriva!!!! - zato jer mi nisi skinula majicu!!! (koja btw. nije imala nikakve veze s radnjom koju je trebala obaviti) :? :? :?

kaj velite??? a?
kaj se desava?
jel to mene moja zdrebica dresira ili kaj?

stvarno pazim da se odazivam na svaki njezin RAZUMNI zahtijev... sjedimo, igramo se, pisemo, crtamo, radimo kolace, gulimo krumpire, miksamo...ma ...kad sam ja doma nije ni sec. sama i prepustena sama sebi...ali ni to joj nije dovoljno.. ne znam... fakat ne znam kaj vise da napravim

ovo nocas je bio vrhunac njezine manipulacije... ak se to opce moze tak nazvat... veli MM da je mozda trebamo vodit kod psihologa jer kao nije normalno da tak malo dijete radi takve stvari... ja ne znam... mislim da samo preispituje di su granice... ali pocela je pretjerivat... i ja sam sokirana... nemam iskustva s takvim ponasanjem... oskaru takve stvari NIKAD nisu padale na pamet... ja znam da su djeca razlicita i sve to...ali..nemrem vise to trpit...i dodje mi, majkemi, da je nalupam po toj zahebanoj guzi... jos nisam... fakat se kontroliram... al malo mi fali... i bojim se da ce je MM, sljedeci put kad bu opet ovak nepodnosljivo nerazumna, bogme nalevetat... malo mu je nocas falilo