Citiraj ninet prvotno napisa
"jesi li ti neka ZVERKA ovde?"

Super! :D

Znam da vas nerviraju, ali kad neko (kao ja) promatra sa strane vidi samo ta beskrajno inteligentna mala bica...
Ma nisam zvjer, već mi to služi kao neka vrsta obrambenog mehanizma pa se i kad sam najživčanija i kad mi je najteže pokušavam našaliti i nasmijati. Inače bi ispalila na mozak kolko me nekad pila.
Osim toga svi nas pitaju (mene i MM-a) kad mislimo odrasti, jer su nas ulovili u nekoj ludoj igri s klincima u parku, a ja sam se još uz to zaglavila u toboganu na Bočarskom jer mi moj šašavi muž nije rekao da je preusko (on si je skurio laktove).

Da vam opišem samo još ovaj slučaj

Kupamo se i ona još prije nego uđe u kadu urla "ŠTO VAM JEEEEEE, ŠTO MI TO RAAAADITEEE, TOOOOO ME BOOOOLIIIII, PUSTITE ME VAS DVOJEEEE", a radi se samo o pranju kose. Joj, još se i sad preznojavam kad se sjetim...a imali smo vrlo brzu i razrađenu taktiku, i to tako da ja u sekundi polijem glavicu, MM drži ručnik preko okica, ja šampomiram cca 1 sekundu i nakon toga ispiranje kose koje također traje cca 1 sekundu. Ali ljudi moji koja je to dreka bila....a svi znamo da je kupaonica jedan veliki zvučnik, pa nije ni čudno što su nas svi susjedi mrko gledali, vjerojatno su mislili da smo neki teški zlostavljači. No ni tu nije kraj jer smo se drugi dan Sonja i ja igrale u parku i norile pa si zamislite scenu:
Sonja viče "mama ulovi me, ulovi me"
Ja skačem ko budala i onako unezvjerena po parku urlam "e sad si gotova, pa kad te ulovim sredit ću te da nećeš znati kako se zoveš, ti jedna mala, ma samo me čekaj..." i naravno Sonjin prilog svemu tomu (jer je tako išla igra), ide ovako "UUUUPOOOOMOOOĆ LJUUUUDIIIII, UUUUUPOOOMOĆ..." Pa sad zamislite si cijelu ovu scenu iz perspektive mojih susjeda, jer naravno da su se baš tad našli i oni u parku.
Pa stvarno nije čudo što su mi lupali na zid...