Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Jastuk za djecu - kada?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Jastuk za djecu - kada?

Kad su vaša djeca počela da spavaju sa jastukom? I kakvim?

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sa malo više od 2,5. sama je tražila.
    sad imamo nekoliko, pa menjamo, uglavnom svi su manji i tanji.

mali princ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sa 2 kada je počeo spavati u "velikom" krevetu!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ima 4 i spava bez jastuka. Ponekad traži, pa sam joj jedan skroz tanak (debeo možda 3cm) obukla u neku dečiju navlaku. Ali i taj, čim zaspi, izgura.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj se vec s godinu dana penjao na moj jastuk pa sam mu stavila jedan mali, skroz tanak i sad kod nas spava na tome a u svojoj sobi ima Dormeo.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ima 3,5 i spava bez jastuka, isto izgura. Ali mi imamo Dormeo, pa kad nekad zaspi po danu na našem krevetu vidim da se prišlepa na njega, jer ja spavam na skroz tankom. Zato pitam. Očigledno da mu odgovara.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi isto razmišljamo o jastuku ovih dana pa me zanima koji Dormeo jastuk ste uzeli za djecu? Vidim da imaju baš dječji ali su mi neke male dimenzije. Razmišljamo da li uzeti taj ili onaj s 3 sloja pa staviti na najmanju visinu

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

I mene to sad zanima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tri i pol godine, već duže vrijeme želi spavati isključivo na velikom jastuku, poput mojeg. Imamo latex, visok je, sto puta smo ga pokušali maknuti, no buni se i ne da. "Svoj", tj. moj, prepoznaje među svim drugima. Pa smo popustili.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jastuk sam mu počela stavljati s 3 godine. Sad ima 5 i nabavila sam mu jastuk punjen heljdom (ljuspicama). Prezadovoljna sam, ne hrče više kao prije , a i ne znoji mu se kosa. Sve u svemu, dobra investicija....

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj frogy prvotno napisa Vidi poruku
    Jastuk sam mu počela stavljati s 3 godine. Sad ima 5 i nabavila sam mu jastuk punjen heljdom (ljuspicama). Prezadovoljna sam, ne hrče više kao prije , a i ne znoji mu se kosa. Sve u svemu, dobra investicija....
    Kakav je to jastuk, di si ga kupila? Mojoj se znoji kosa čim zatopli, a spava nepokrivena i nije ni pretjerano toplo u stanu

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Moja M. spava na vrlo tankom jastuku, kad legne na njega, spljošti se možda na centimetar.
    Kako se rano počela penjati po noći na naš, mislila sam da joj treba, no skužila sam da joj smeta pa sam vratila taj tanki.
    I ja bih mogla razmisliti o nekoj drugoj vrsti jastuka jer se i ona dosta znoji, no blesavo mi je to sad stavljati dok spava s nama jer je ima po cijelom krevetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •