Kad su vaša djeca počela da spavaju sa jastukom? I kakvim?
Kad su vaša djeca počela da spavaju sa jastukom? I kakvim?
sa malo više od 2,5. sama je tražila.
sad imamo nekoliko, pa menjamo, uglavnom svi su manji i tanji.
Sa 2 kada je počeo spavati u "velikom" krevetu!
Ima 4 i spava bez jastuka. Ponekad traži, pa sam joj jedan skroz tanak (debeo možda 3cm) obukla u neku dečiju navlaku. Ali i taj, čim zaspi, izgura.
Moj se vec s godinu dana penjao na moj jastuk pa sam mu stavila jedan mali, skroz tanak i sad kod nas spava na tome a u svojoj sobi ima Dormeo.
Ima 3,5 i spava bez jastuka, isto izgura. Ali mi imamo Dormeo, pa kad nekad zaspi po danu na našem krevetu vidim da se prišlepa na njega, jer ja spavam na skroz tankom. Zato pitam. Očigledno da mu odgovara.
Mi isto razmišljamo o jastuku ovih dana pa me zanima koji Dormeo jastuk ste uzeli za djecu? Vidim da imaju baš dječji ali su mi neke male dimenzije. Razmišljamo da li uzeti taj ili onaj s 3 sloja pa staviti na najmanju visinu![]()
I mene to sad zanima.
Tri i pol godine, već duže vrijeme želi spavati isključivo na velikom jastuku, poput mojeg. Imamo latex, visok je, sto puta smo ga pokušali maknuti, no buni se i ne da. "Svoj", tj. moj, prepoznaje među svim drugima. Pa smo popustili.
Jastuk sam mu počela stavljati s 3 godine. Sad ima 5 i nabavila sam mu jastuk punjen heljdom (ljuspicama). Prezadovoljna sam, ne hrče više kao prije, a i ne znoji mu se kosa. Sve u svemu, dobra investicija....
Moja M. spava na vrlo tankom jastuku, kad legne na njega, spljošti se možda na centimetar.
Kako se rano počela penjati po noći na naš, mislila sam da joj treba, no skužila sam da joj smeta pa sam vratila taj tanki.
I ja bih mogla razmisliti o nekoj drugoj vrsti jastuka jer se i ona dosta znoji, no blesavo mi je to sad stavljati dok spava s nama jer je ima po cijelom krevetu.