Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Vraćeni instrumenti osiguranja kredita ( greškom)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Vraćeni instrumenti osiguranja kredita ( greškom)

Upravo tako , netko mi je iz banke greškom vratio mjenicu i ostale instrumente osiguranja kredita , sve prekriženo uz dopis- pošto ste isplatiti kredit , vraćamo vam ovo.....ali , kredita ima još 6 godina.
    Ne , ne pada mi na pamet prestati plaćati , ako ste to pomislili , ali
    nemam pojma da obavijestim banku ili ne o tome.
    Žao mije nekoga tko je pogriješio , možda bi čovjek i bez posla ostao , a opet ne da mi se obilaziti javne bilježnike i opet to sve raditi , a koliko se sjećam nije bilo ni baš jeftino.
    Bankarice , što da radim ?

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Iskreno, ja bi izignorirala... ne vracanje kredita, ali njihovu gresku

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ako se nešto dogodi u narednih 6 godina i ti ne budeš vraćala kredit banka neće imati pokriće ( tad postaje upitan onaj tko je radio kredit jer će ga netko pitati gdje su instrumenti osiguranja), ako kreneš u potragu za onim tko je pogriješio i vratio instrumente osiguranja taj će sigurno nadrapati a ne znam da li ćeš ti morati nositi dokumente ponovo na ovjeru; najbezbolnije bi bilo nazvati bankara koji ti je radio kredit, objasniti mu o čemu se radi i zamoliti ga da te uputi na osobu koja zatvara kredite i šalje dokumentaciju; da li možda imaš potpis na dopisu ? pravila su stroga, moraš uzeti u obzir da ako nadređeni sazna, administrator u najmanju ruku samo plaća grešku; da li si provjerila da li je kredit još aktivan ? može se dogoditi da je netko zabunom uplatio ostatak duga na tvoj kredit i on je stvarno zatvoren? ima tu raznih scenarija ( a možda te netko i počastio )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •