-
Poskupljuju samo privatni i vjerski vrtići???
Čitam u današnjem Večernjaku (tiskanom) da će imovinski cenzus vrijediti samo za privatne i vjerske vrtiće, jer skupština nad njima nema ovlasti, pa se njihova odluka tu ne može provesti.
Pa dobro tko je ovdje lud i kako je to moguće?
Predstojnik gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić se "nada kako roditelji neće početi ispisivati djecu, budući da u gradskim vrtićima za tu djecu nema mjesta". Stvarno mi dođe da dam otkaz i ostanem s djecom doma, jer sam i dosad vrtić duplo više od gradskog, a sad ću još i više.
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
-
Osoblje foruma
nije istina da skupstina nema ovlasti, nego da se nisu zauzeli za te vrtice, njihov je to propust
-
Osoblje foruma
stranice sa sjednicama gradske skupstine sad nisu dostupne, ali prijedlog je isao od gradonacelnika u prosincu za privatne, isto kao i za gradske
ne vidim razliku, zasto nisu mogli dovesti u pitanje privatne, a mogli su gradske?
po kojem to zakonu?
-
Bljuje mi se od cijele priče s vrtićima.
Kao da roditelji čija djeca idu u privatne vrtiće ne bi htjeli da im djeca idu u gradski nego eto iz objesti jer ne znaju što će s novcima upisuju djecu u privatne, pa ajmo ih oderati još malo. Možda da sam mogla upisati dijete u gradski vrtić u trenutku kada je dijete punilo 1 godinu i da sam mogla još i dobiti mjesto u gradskom vrtiću ne bi mi ni palo na pamet razmišljati o privatnom. Ne žulja me u đepu 1000 kn viška.
-
-
Administratorica
jeste vidjeli novi tekst na rodinom portalu? Aleksandar Veliki? Ne, Davorin Mlaki!
-
Stvarno baš razočaravajuć postupak.
I Mlaki mu je baš dobar nadimak.
Ali svejedno me i dalje muči, je li moguće da privatni i vjerski vrtići budu jedini koji će snositi sav financijski teret??? Kao da u te vrtiće djecu upisuju sami bogataši
, a ne oni koji su ostali bez mjesta u gradskima.
Može li Roda što poduzeti oko te odluke?
-
Vidim danas u Jutarnjem da se Bandić sastao s predstavnicima privatnih i vjerskih vrtića i uvjeravao ih da će se na njih odnositi ista pravila kao i za gradske, dakle, ako ne bude cenzusa u gradskim, neće biti ni u privatnim...
Linkala bih članak ali ga još nisam pronašla na webu
-
da, i ja sam vidjela taj članak. Ajd hvala bogu da se opametio.
-
http://www.jutarnji.hr/ministarstvo-...0-kuna/948248/
ja našla samo ovaj članak i u njemu se to ne spominje....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma