Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Kampiranje 2011

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Kampiranje 2011

eto ga...
    zaljubljenici u prirodu i kamp :D di cete ovo ljeto?

Mi smo proslo ljeto ( po preporukama ekipe sa ovog foruma ) otisli u Đardin, Sv. Filip i Jakov. Kamp kao kamp je bio super, ali smo se zeznuli kao prvo jer nismo rezervirali mjesto pa smo imali najgore mjesto u kampu ( dobro da smo i to uspjeli naci ) i plus, dolje je cijelo vrijeme derao maestral koji je meni vise nalikovao na buru ( mi smo iz Rijeke inace.. i kod nas tako puše bura ) , tako da.. eto, moglo je proci i bolje.

ove godine jos ne znam di cemo na godisnji kada dodje, ali vec smo rezervirali za kamp u medulinu onaj tjedan sto je na pola neradni, pa eto.. za pocetak cemo tamo.. ostatak vikenda naravno ovi kampovi sto su nam blizu, krk, njivice, selce itd..

di cete vi ici, i di ste bili prosle godine?

e da! ove godine definitivno idemo jedan vikend negdje na rijeku u unutrasnjost kampirati! mozda cak kada bude godisnji jedan tjedan odemo tamo, pa se onda spustimo na more. Tek sam ove godine otrila da na rijekama moze biti zakon! uvijek sam imala osjecaj da su rijeke bezveze.. koja zabluda..
    Koja mjesta preporucate za kampiranje u unutrasnjosti? i zasto naravno...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

a pa nije valjda da ove godine nitko nece na kampiranje :p

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jedino savjet, na rijekama treba puno više paziti na djecu dok plivaju, čak i kada se tok čini miran, nije.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jeste probali (onako za vikend jer ste blizu) kamp Škrila u Staroj Baški? Mi smo tamo cijelo ljeto i super je, a najbolje je u predsezoni i posezoni kada nema žive duše.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hvala za savijet za rijeku
    nisam bila u kampu škrila.. u biti mislim da nisam ni cula za njega- znam samo za onaj glavni kamp u baškoj i znam da nije previse posumljen, a to mi se ne svidja

pricaj malo kakva su ta Škrila? sta imaju, cijene, plazA, mjesta za sator itd...
    Posljednje uređivanje od samamama : 26.05.2011. at 15:19

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    hvala za savijet za rijeku
    nisam bila u kampu škrila.. u biti mislim da nisam ni cula za njega- znam samo za onaj glavni kamp u baškoj i znam da nije previse posumljen, a to mi se ne svidja

pricaj malo kakva su ta Škrila? sta imaju, cijene, plazA, mjesta za sator itd...
    Koliko sam skužila taj je u STAROJ BAŠKOJ, to je drugo mjesto.
    Meni je lijep kamp u Njivicama, ali neznam, kada smo se šetali uz obalu većina kućica je izgledala ko da ih ljudi tamo drže godinama.
    Isto tako mi je lijep kamp u Punatu, s obzirom da su u Punatu dobra dječja igrališta, to bi mi bio plus.Nije loš ni onaj u Krku, kod njega mi se sviđa to što ima kontejnere za iznajmiti. Mi smo razmatrali tu opciju.

Calista avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

prosle godine smo bili u Gjardinu (sv. Filip i Jakov) ... ove godine necemo nigdje
    kucica je u Tuheljskim toplicama (od mojih staraca) i oni misle tamo...meni totalno neprivlacno jer ne mozemo na bazene

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

samamama, kad ste već u medulinu škicnite do pomera, meni je to najljepši kamp ovdje.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hej hej.. mi u njivicama ljetujemo vec jedno 15 godina. prije je bilo puno ljepse, sada je sve to skupa malo previse natrpano na pre malo mjesta...
    hej, a kakav je kamp u puntu? kazete da ima puno igralista, a kako stoje sa hladovinom ?
    punt mi se kao mjesto svidja...

da, znam da je ovaj kamp u staroj baskoj drugo mjesto od baske, ali nisam nikad bila tamo...

ja sam se razocarala sa Đardinom.. svi su ga ful nahvalili., ali onaj vjetar me ubio, valjda sam se jednom u tjedan dana okupala, a sin niti jednom :/ dok si na plazi, toliko dere da uopce nemas potrebu za kupanjem..

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hej, a kakav je kamp u puntu? kazete da ima puno igralista, a kako stoje sa hladovinom ?
    punt mi se kao mjesto svidja...
    Neznam za hladovinu, sa šetnice se čini da je ima. Igrališta su puno bolja od onog što smo mi do nedavno imali u našem mjestu, ali veliki plus im je da su u hladu.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.skrila.hr/

Tamo gdje su šatori ima hlada, plaža je sitni šljunak...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi planiramo ovo ljeto na tjedan dana u kamp sa malenom (imat će taman 2g.) pa pliz napišite, što nam je baš onako neohodno (osim šatora :D) jer idemo 1.puta kao obitelj...sve do sada je bilo onako, bubneš šator, kupaš se, sunčaš, spavaš i jedeš juhe iz vrećice...
    i ako imate za preporučit neki kamp di se iznajmljuju kontejneri, a da nisu cca100 eura/danu...tnx
    Posljednje uređivanje od kudri : 27.05.2011. at 14:36

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    mi planiramo ovo ljeto na tjedan dana u kamp sa malenom (imat će taman 2g.) pa pliz napišite, što nam je baš onako neohodno (osim šatora :D) jer idemo 1.puta kao obitelj...sve do sada je bilo onako, bubneš šator, kupaš se, sunčaš, spavaš i jedeš juhe iz vrećice...
    i ako imate za preporučit neki kamp di se iznajmljuju kontejneri, a da nisu cca100 eura/danu...tnx
    Pogledaj grad Krk, njihov kamp ima kontejnere, a i hitna ti je blizu zlu ne trebalo.

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Joj, ti kontejneri su svugdje užasno skupi. U "našem" kampu jih je isto dosta, ali su svi na suncu i u sezoni oko 100e dan. E, da si prije rekla, mi imamo kamp kučicu i znam je iznajmiti prijateljima ali ovo ljeto mi je već popunjeno...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.skrila.hr/

Tamo gdje su šatori ima hlada, plaža je sitni šljunak...

brrrr samo gledanje u ove slike mi je izazvalo sunčanicu! pa ovdje nema uopce hlada.. kazes da tamo di su satori ima hlada.. hm hm ... moj sator ima nekih 20 m2, ovdje mi se ne cini da ima toliko hlada. Ali plaza je preljepa, to stoji!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

treba ti isto sto i inace.. osim sto ti treba mjesto koje je u vecoj hladovini. ja nigdje ne idem bez onih mreza za spavanje jer smo preko podneva kod satora i u pravilu svi volimo u njima zaspati, pogotovo klinci to je meni recimo neophodna stvar kad idem sa sinom

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, ti kontejneri su svugdje užasno skupi. U "našem" kampu jih je isto dosta, ali su svi na suncu i u sezoni oko 100e dan. E, da si prije rekla, mi imamo kamp kučicu i znam je iznajmiti prijateljima ali ovo ljeto mi je već popunjeno...
    eh baš šteta, ako ti itko odustane 7-8mj, javi...
    mislim da ćemo na rab u neki kamp ili mali lošinj čikat ili mljet - PREPORUKA?i to u šator, pa kud puklo...ovu vreću za između drveća imamo..
    da, kontejneri su uuužaaasno skupi - cca 100eura, komaa!

samama, super, hvala za ovaj savjet za vreće...imamo i njih

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

brrrr samo gledanje u ove slike mi je izazvalo sunčanicu! pa ovdje nema uopce hlada.. kazes da tamo di su satori ima hlada.. hm hm ... moj sator ima nekih 20 m2, ovdje mi se ne cini da ima toliko hlada. Ali plaza je preljepa, to stoji!
    Pola kampa ti je u hladu samo što toga nema na fotkama (hm, valjda zato da ne dodje previše turista ).

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kakav je kamp u Selcu??zna li netko..

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nisam bila u kampu, samo prolazila, ali meni je taj kamp škrila užas, nisko raslinje, ja za kamp tražim baš šumetinu od hlada i nema nikakvih sadržaja: nema trgovine, šetnice...
    no kome ne smeta sunce, može uživati u čistom moru jer je uistinu kristalno čisto

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    kakav je kamp u Selcu??zna li netko..
    bili smo mi u selcu proslo ljeto. jako malo hlada ima, drvece je nisko i ako ne ubodes jedno od nekoliko mjesta za puno hlada biti ce ti lose. Isto tako mi se nije svidjelo jer je ful na nizbrdici, ili ti ga uzbrdici, ovisi sa koje strane gledas pa dok dodjes do vrha ( di smo mi kampirali jer je jedino tamo bilo mjesta ) umres!
    plaza i more je divno.. ali eto...
    i da.-, kamp pored koji ima hrpu hlada je samo sa paušale i ne mozes postaviti sator u njemu,a mi kada smo isli smo u biti imali taj plan u vidu. nisam sigurna vise dali je to kamp selce ili ovaj di smo mi bili. u svakom slucaju, ima i ljepsih kampova

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo isto bili prošle godine u Đardinu i vrijeme je bilo dobro. Bilo je vruće, nije ništa puhalo i normalno smo se kupali. Vjerojatno si potrefila loše vrijeme. I da, bila je gužva u kampu. Ne znam da li ste bili barem šetnjom u Biogradu. Meni je kamp Soline tamo lijep, u hladu je i ima sadržaja za djecu ali je skup i velik. Nešto je povoljniji ako si visoko uz more, ali prva zona uz more je fakat skupa.

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo ti jedan kamp na Mrežnici, desna obala, pokraj starog drvenog mosta u Belaviću.
    Nama je tamo prekrasno, Mrežnica je čista, topla... Klinci obožavaju ići tamo. Možeš iznajmiti i kanuiće pa istraživati slapove uokolo, družiti se s labudima (ili labudovima ??? ) i patkicama, pecati, skakati s lijane i mosta u rijeku (moji klinci to obožavaju)....
    http://www.campslapic.hr/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kamp Kozarica u Pakoštanima
    Nerki dan smo prošetali kroz taj u Filip i Jakovu - pa tamo su šator na šatoru, svi spavaju jedni uz druge, neuredno, ... ma katastrofa...
    Ovaj Kozarica - mjesta prema moru su svaka na svojoj nešto kao terasici, povišena oko pola metra jedna iznad druge, posadili su i male zelene grmiće tako da svatko ima neku svoju privatnost; parkić za djecu, i što je najvažnije kamp je u borovoj šumi. Malo su je prorijedili, ali gotovo svi imaju hlad većinu dana. Stavili su dosta i kontejnera-kućica.
    Plaža je betonirana, ali ima jedan mali dio gdje je šljunak, i odmah uz kamp su druge šljunčane plažice.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a joooj pa nisam znala da je kamp Selce tako loš...
    ajde neka mi netko preporuči negdje kamp na Kvarneru da je ok,ima hlada i nije skup...ili možda puno tražim!!??

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

treba mi za 2-3 noći...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e i ovo mi se svidjelo http://www.oaza-mira.hr/
    isto je u hladu, lijepa šljunčana plažica, no mjesto je bezveze, jedan i pol kafić i to je to ...

i ovaj je dosta uređivan zadnjih godina, isto ima hlada
    http://www.campingsplit.hr/

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo se u subotu vratili sa našeg prvog kampiranja. Bili smo u Vrsaru u kampu Orsera. Oduševljeni smo ambijentom, djelatnicima, urednošću i čistoćom cijelog kampa s naglaskom da si u wc-ima/tuševima...mogao jesti s poda koliko je čisto. Doslovno.Oko kontenjera za smeće nikada nije bilo vrečica oko kojih se skupljaju muhe i svaki dan se prazne.
    U kampu ima kupaonica za djecu od 0-2 (uvijek ima sapuna i ispravan fen), wc s tuševima za djecu 2-10, te wc i tuševi za odrasle (odvojeni muško/žensko). Prostor za pranje odjeće je uredan, prostor za pranje suđa je besprijekorno čist. Također ima prostorija sa veš mašinom, sušilicom i praškom za veš).
    Unutar kampa je dučančić koji ima svega, ali su i cijene više nego u dućanu (Diona) u gradu koji je stvarno blizu.
    Ima dosta senzoričkih parkića za djecu. Jedini minus mi je sama plaža kampa koja je betonirana i ulaz u more je po stepenicama uz koje su rukohvati, no vrlo blizu kampa je (mi smo s troje djece svaki dan dva puta išli tamo) gradska plaža koja je prilagođena djeci i nije bilo gužve. Tu je i more čisto, za razliku od plaže kampa gdje su valovi obavezno nosili travu i smeće, i toplo. Na plažu se nastavlja uredno pokošeni travnjak sa puuuuuno hlada.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hvala za ovaj kamp na mrežnici!
    svakako cemo otici i tamo i bas me to zanimalo za kupanje, znaci moze se kupati u njoj i djece se nece prehladiti juhuu )))

mi cemo danas u kamp pila na krk. inace, sto se kvarnera tice, kampovi na krku su svi vise manje ok i cijene su im također dobre. ovaj vikend cemo prvi puta u Pilu ( punat ) pa cu javiti dojmove

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni je PREKRASAN kamp u Valunu na Cresu, mir, tišina, čisto more, PREKRASNO.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala za ovaj kamp na mrežnici!
    svakako cemo otici i tamo i bas me to zanimalo za kupanje, znaci moze se kupati u njoj i djece se nece prehladiti juhuu )))

mi cemo danas u kamp pila na krk. inace, sto se kvarnera tice, kampovi na krku su svi vise manje ok i cijene su im također dobre. ovaj vikend cemo prvi puta u Pilu ( punat ) pa cu javiti dojmove
    mi smo tamo ljetovali godinama, super kamp, jedino je plaža mali nedostatak: betonirana je, ali čak ima i hlada na plaži

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kolegica Nizozemka bi s obitelji kampirala na Jadranu. Trazi se kamp s pjescanom plazom (navikli na pijesak).
    I da je po mogucnosti na sjevernom dijelu Jadrana, jer su naumili putovati s autom (s dvoje male djece, 1 i 3 godine).
    Meni na pamet padaaju samo Duce kod Omisa, ali to mi i nije nekako za preporucit? Iskustva, netko?
    I nasla sam na Mljetu ovo: http://www.crotouristguide.com/smjes...bino_Polje-s76,
    ali Mljet mi se cini prejuzno nakon puta preko citave europe s klincima. Jos ako nalete na guzvu na granici ili na autocesti

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

preporuka Kampu PUnta Kriza

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja preporučujem Baldarin - Punta Križa na Cresu. Prekrasan!!!
    Prekrasna priroda, prekrasno more

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

sto se tice pijeska
    mi smo prosli vikend bili u medulinu i odusevili se :D
    stvarno preporucam za svih sa djecom! duboka hladovina, sa jedne strane pjescana plaza i plicak od kilometra, sa druge strane sljunčane i kamenite plaže, zakon! imas bas sve sto ti treba :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ovaj http://www.arenacamps.com/Camps/Medulin

Hvala, bas mi tako nesto treba, proslijedit cu dalje kolegici!
    Posljednje uređivanje od lunja : 01.07.2011. at 17:33

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

thumbs up za Škrila !
    thumbs down za Pilu .

u pilu smo krenuli kao sto smo planirali.. medjutim, pogledali kamp i okrenuli se na peti natrag! nikako nam se nije svidio, niti kamp niti plaza, a znak : zabranjeno roštiljanje, nas je potupno uvjerio..
    nastavili dalje za škrila da sami provjerimo sto ste svi ovdje rekli, i moram reci da smo se odusevili! ima hlada, sasvim dovoljno, kamp je totalno divlji ( a nama pobornicima divljeg kampiranja se to jaako svidjelo), a more je predivno! ovaj vikend cemo opet u skrila jedina zamjerka je samo jedan wc u cijelom kampu, sto znaci da je ujutro dosta velika guzva i to sto je stvarno daleko za ici do njega ( barem od mjesta gdje smo mi bili ). ali eto, za vikend kampiranje nam je i onako plaza i more najbitnije, tako da cemo bez sanitarija prezivjeti i ovaj vikend.

Nina79 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Osobno sam 3 godine zaredom kampirala u Punatu na Krku u kampu Pila.
    Mogu reći samo odlične stvari o tome kampu.
    Kamp je podjeljen na dva djela: parcele i dio koji nije parceliran.
    Tamo gdje su parcele ima hlada i to debelog, samo eto ne smije se biti ljen i rezervirati si parcelu 2 mjeseca unaprijed, jer ako to rade Nijemci, Austrijanci i Talijani, zašto ne bi i vi?
    Ukoliko dođete bez reda i pameti tamo nemojet se nadati nekakvoj parceli koja će biti non stop u hladu ili barem popodne u hladu tj. u vrijeme ručka.
    Sanitarni čvorovi su oslični......slavine za vodu su senzorne, kako na tuševima tako i kod umivaonika. U svakom sanitarnom čvoru (muškom i ženskom) ima po negdje barem 10 umivaonika sa priključcima za fen i sl. Glavni sanitarni čvorovi imaju dio za kupanje kućnih ljubimaca, te za kupanje beba i djece kao i njihovo prematanje, kuhinje, sobe za pranje rublja i sl. U sklopu kampa je i trgovina, ali ima i odmah preko puta kampa još jedna.
    Plaža je duga cca 6km uz koju ide šetnica i za svakoga ima po nešto i odmah je uz kamp. Za one koji vole betoniranu plažu, za one koji vole pješčanu plažu, za penzionere koji vole ulazak u more kao da ulaze u bazen a na dnu pjesak. Zadnja plaža je fency plaža sa ležaljkama i suncobranima.
    šetnica je idealna za rolanje (isprobano nekoliko puta) koja vodi direktno do centra.
    Što se tiče krađa......još niti jednom ih nismo doživjeli, a kampiram već nekih 30 godina.
    Kamp ima 3 zvjezdica i trenutno sam čula da traže i 4.
    Prije dvije godine 3 osobe su sveukupno platile 1300kn za 5 noćenja s time da smo išli sa kamp prikolicom, jednim šatorom i autom i sve je to bilo na jednoj parceli. Ako želite možete si ponjeti i prenosivu klimu ( da, da i toga ćete vidjeti u kampovima...stoga nema čuđenja) i ne morate se brinuti koliko struje ćete potrošiti jer je sv euračunato u cijenu.
    I još nešto.......oni koji vole održavati svoje limene ljubimce, imate i praonicu auta.....istina sami ga morate oprati. :D
    Nadam se ad sam pomogla.
    Ako imate kakvih pitanja samo dajte.

Nina79 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

E da još nešto.
    Niti u jednom kampu nije dozvoljeno roštiljanje na vatru, nego samo na struju....shvatljivo i razumljivo!

Nina79 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

A što se Zatona pokraj Zadra tiče.......nema boljeg kampa u Hrvatskoj, ali pripremite se, veoma je sukup i sve više i više izgelda kao da ste došli u malu Njemačku nego hrvatski kamp.
    Plaža je sva pješčana i na nekoliko metara je plitka, što je idealno za djecu.....ali isto se pripremite da je tamo nastao mravinjak. Nije više isti kao što je bio negdje 3 godine nakon rata.....tada je bio nekih 5 godina najidealniji. Kupili ga Nijemci i ulagali u njega.....do te mjere da si ga mogu priušiti samo oni dubljeg džepa.

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Otvaram sezonu 2o12 i tražim preporuku za kamp:

po mogućstvu Dalmacija(razumela da je more toplije),u kampu dosta hladovine,plaža peskovita il šljunkovita-zgodna za trogodišnjake,ništa fancy ali čisto i održavano,cena razumna
    Predlozi ?

I u čemu je razlika u moru i plažama na otocima,tj.šta preporučujete kopno ili otok ?

Ja jedino znam kakva je obala kod Makarske,letovala u Igranima osam godina kad bila mala i takva obala bi bila kuL.Imam ideju da je Živogošće u blizini Igrana,da li je nekom poznat neki od ova dva kampa Boban i Dole ?

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Podižem malo temu iako me zanima što sve treba za kampiranje sa klincima pa ako sam krivo smjestila pitanje molim admine da me premjeste.

Znači trebam iskustva vas koji kampirate sa klincima: u čemu kampirate,kaj sve nosite od opreme, kakav vam je saldo na kraju balade u odnosu na recimo ljetovanje u apartmanu. Ja sam kao klinka ljetovala u kamp kućici sve do 90' godina i obožavala sam kamp i tu slobodu i činjenicu da si stalno vani. Međutim mi nemamo kamp kućicu,a ni šator(ali bi nabavili) i sav pribor iako me mama pokušava odgovoriti od ideje ljetovanja u šatoru sa malim klincima jer ona je tako sa tatom ljetovala i zamjerilo joj se (razumijem jer znam koji su to uvjeti bili ). Eto čekam vaša iskustva

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da bi se tvoja mama iznenadila mnogim kampovima danas
    Prvo leto s malom od tri i po godine smo bili u Istri u kampu Valkanela,s četiri i po u Grčkoj u Armenistisu - išli smo logikom toplijeg mora u septembru.
    Moram da priznam da nam je Valkanela postavila veoma visoke standarde što se tiče kampova,dok su Grci generalno malo neozbiljni.
    Kampujemo u šatoru,mada se ne bih bunila da imam kamper al šta da se radi
    Malo ozbiljnijom(za nas) opremom smo u medjuvremenu izmedju ta dva leta snadbeli u Temišvaru u Dechatlon-u(nama je to blizu-na 16o km + proveli jedan lep vikend u Rumuniji) jer je generalno izbor kamp opreme u Srbiji jadan i skup.U Hrvatskoj mislim da je bolje,a imate Italiju u komšiluku.
    I naravno najlepši je taj deo kad si stalnoooo napolju,plus kampovi(oni koji se mene svidjaju) su van naselja,imaju svoje plaže,lepu hladovinu i štošta još.
    Naravno kome takav način letovanja paše,srećom pa smo se mm & ja našli
    Što se tiče finansijskog dela-mislim da na tako maloj udaljenosti od mora ne mož bolje da prodješ.
    Evo ti malo fotki s prvog i drugog kampovanja pa ti vidi dal nam bilo loše

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lovely_love gledajući vaše fotke, poželim odmah sutra krenuti na kampiranje.
    Divno!

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joooj,Borka i ja...

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jooooj baš vam je lijepo bilo. Ma mene svake godine vuče taj kamp a nikako da se odvažim,iako moj muž s obzirom da nije nikad kampirao nema ništa protiv,dapače

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

E da i super mi izgleda Valkanela, malo ću pogledati kaj nude

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sta nam sve treba od opreme? na sta da obratimo paznju? sator cemo pozajmiti, vrece i one duseke za ispod moram da kupim. a jel su ti duseci isti kao oni za more? znam da pitam gluposti, ali 1. put u zivotu planiramo na kampovanje, na 3-4 dana, s klincima!

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se Valkanela najviše svidela od kampova u okolini,vozali se malo biciklama-kamp od Valkanele ka Vrsaru mi je bio brdovit(on ima tobogan npr.),od Valkanele na drugu stranu jedan manji pored nudističkog mi se nije svideo jer nije na samoj plaži nego nekako iznad u brdu,u Vrsaru onaj glavni isto mi je nekako mnogo rasut a malo pored mora iako čini mi se izlazi na dve plaže,dok je Koversada kul ali nudistički kamp-ono ostrvce preko pontonskog mosta je diiivno za kampovanje.
    Da se vratim na Valkanelu-ravna je uglavnom(osim zadnjeg dela),plaža je kao jedna velika uvala koju prati kamp i parcele su uglavnom blizu mora.Sa svih strana je prilagodjen prilaz moru-imaš deo s leve strane za decu s sve igralištem pored plažice s delom sa prirodnom hladovinom,deo prilagodjen ljudima u kolicima,baš za svakog po nešto...Zumba pored plaže-neprocenjivo

YellowSky,mi smo jedanput spavali na tim za plažu isto tako 3-4 noći i ne bih baš preporučila-em se izduvavaju,em neudobno,imali po dvadesetak i kusur pa nam nije mnogo smetalo al ne bih ponavljala.Imaš varijantu dušeka na naduvavanje ili malo ozbiljnije ove tri donje prostirke-plava,zelena & crvena

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •