Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: Kampiranje 2011

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala za info! inace, jel mi treba jos nesto? svejedno da li obavezno ili zgodno za imati.
    jao kako sam entuzijasticna, bas se nadam da ce se ostvariti!!

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Treba vam svašta Kolko muzike,tolko konfora
    Nama se ovo stoče pokazalo vrlo praktično,a malo mesta zauzima jer se spakuje kao kofer.Ali ono ti je samo za jelo,pa bi trebala i neka stolica za izvaljivanje
    Kamp kuhinje su zakon,rasklope se za minut i po.Imaš naravno i veće modele
    Ne bih se bunila ni za jedan kuhinjski šator za potpuni ugodjaj,ali naš šator nije toliko koštao
    Kanta za djubre na rasklapanje i balonče za vodu,zgodno za imati
    Bez ležaljke nije to to,al onda moraš da juriš parcelu s dva zgodna drva
    Ma cela filozofija može da ispadne
    Jedino je zeznuto kad ideš s manjom decom jer treba ipak malo vremena da se sve to postavi,a oni naravno nemaju strpljenja

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Da, ja sam gledala najosnovnije stvari koje bi nam trebale i to da su na sniženju,pa ispada oko minimalno 300-400 eura

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kod nas ce ove godine biti vrlo malo muzike :D

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zanimaju me vrećeza spavanje, ima li gdje sada kakvih akcija na njih, i ako kupim neku vreću koja podnosi temp. od recimo -4, 10... oće li biti u njoj vruće ako se spava na 15-25, hoće li bit vruće ako se spava i u zatvorenom prostoru??

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kazaću ti ja za 2o dana kada se vratimo sa letovanja ako noće budu toliko tople Sebi sam uzela novu vreću jer sa starom za koju je donji limit bio 5 stepeni dešavalo se da mi bude hladnjikavo kraj avgusta,početak septembra u Gr (za Hr smo imali i ćebiće preko vreća) .Nova ida u minus (-5),ja ne vidim neku razliku u debljini (verovatno je fora u tim novim materijalima),videću pa javljam.
    U zatvorenom prostoru je sparina,nama je ovih dana dovoljan frotir a nismo na moru
    Pogledaj u Dechlatonu,možda ima nešto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel tko u zadnje vrijeme kupovao šator ? Mi planiramo u kamp pa smo u potrazi. pa ako netko ima kakvu preporuku ili savjet dobro bi mi došao

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se svidja ovaj http://www.decathlon.hr/obiteljski-s...d_8330635.html ,drugarica ga ima (njih je petoro,2 + 3 dece) - brzo ga dižu (bar se meni tako učinilo kao posmatraču ),dno je iz jednog dela i ovaj prednji deo je dovoljno prostran i za stvari i da ako pada kiša može da se sedi unutra

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •