-
hvala za info! inace, jel mi treba jos nesto? svejedno da li obavezno ili zgodno za imati.
jao kako sam entuzijasticna, bas se nadam da ce se ostvariti!!
-
-
Da, ja sam gledala najosnovnije stvari koje bi nam trebale i to da su na sniženju,pa ispada oko minimalno 300-400 eura
-
Kod nas ce ove godine biti vrlo malo muzike :D
-
zanimaju me vrećeza spavanje, ima li gdje sada kakvih akcija na njih, i ako kupim neku vreću koja podnosi temp. od recimo -4, 10... oće li biti u njoj vruće ako se spava na 15-25, hoće li bit vruće ako se spava i u zatvorenom prostoru??
-
Kazaću ti ja za 2o dana kada se vratimo sa letovanja ako noće budu toliko tople
Sebi sam uzela novu vreću jer sa starom za koju je donji limit bio 5 stepeni dešavalo se da mi bude hladnjikavo kraj avgusta,početak septembra u Gr (za Hr smo imali i ćebiće preko vreća) .Nova ida u minus (-5),ja ne vidim neku razliku u debljini (verovatno je fora u tim novim materijalima),videću pa javljam.
U zatvorenom prostoru je sparina,nama je ovih dana dovoljan frotir a nismo na moru
Pogledaj u Dechlatonu,možda ima nešto
-
Jel tko u zadnje vrijeme kupovao šator ? Mi planiramo u kamp pa smo u potrazi. pa ako netko ima kakvu preporuku ili savjet dobro bi mi došao
-
Meni se svidja ovaj http://www.decathlon.hr/obiteljski-s...d_8330635.html ,drugarica ga ima (njih je petoro,2 + 3 dece) - brzo ga dižu (bar se meni tako učinilo kao posmatraču
),dno je iz jednog dela i ovaj prednji deo je dovoljno prostran i za stvari i da ako pada kiša može da se sedi unutra
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma