Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Molim vas za prijedloge - kombinacije mirisnih ulja za mirisnu lampicu

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Molim vas za prijedloge - kombinacije mirisnih ulja za mirisnu lampicu

Znam da ovdje ima upućenih u aromaterapije i prirodne mirise, pa se obraćam s molbom da mi predložite koje su kombinacije mirisnih ulja onako lagane, ugodne i mirišljave na način čistoće, vedrine i smirenosti?

Više puta sam u kozmetičkim salonima osjetila tu divotu mirisa, ali uvijek zaboravim koje su to kombinacije, pa kako nikako ne bih koristila one umjetne mirise, nadam se da mi možete pomoći
    Ono što ja smiksam je grozno, tako da stvarno trebam vašu pomoć

Nisam baš za neke vrlo egzotične mirise, ali znam da je u kombinacijama koje su meni bile fine bilo tih egzotičnih mirisa koji su se fino uklapali i stvarali baš fini, nenametljivo ugodan miris...

Puno hvala!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Više puta sam u kozmetičkim salonima osjetila tu divotu mirisa, ali uvijek zaboravim koje su to kombinacije, pa kako nikako ne bih koristila one umjetne mirise, nadam se da mi možete pomoći
    Znam taj miris i uvijek je isti jer je od iste kozmetičke firme. Nisu oni vješti s miješanjem, nego svi imaju istog dobavljača.
    Nisam pomogla, samo da znaš da nije do tebe
    Posljednje uređivanje od Jurana : 12.01.2012. at 16:00

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Jurana, tnx! Sad da još saznamo koje firme, i koji miris, i na konju smo

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ifi ne znam koji ti miris tražiš, ali možda će nekome dobro doći podatak da eukaliptus u uljnoj lampi genijalno ubija duhanski dim. Kupila sam ga zbog toga što smo svi bili boležljivi, pa da nam lagano čisti nosiće, a budući da nije intenzivan jednu večer sam ga upalila kad nas se par skupilo u našoj pušačkoj kuhinjici (koja smrdi čim dvije osobe istodobno puše) i nisam mogla vjerovati koliko je 'povukao' dim.

Inače, meni je super preko blagdana pasalo ulje jabuka, cimet&med, ali sam ga dobila izvana, a jedino slično sam vidjela jabuka&cimet u DM-u, no nije na prvi šnjof baš nešto.

Inače se palim na citrusne mirise, ali nisam još uspjela naći neki koji mi je baš po guštu, lagan i prirodan, pa ako itko zna za tako što, bilježim se sa štovanjem

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi trenutačno imamo bambus i/ili nar (šipak) kako u kojoj prostoriji......

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ne palimo lampice, ali točim hidrolate u usisavač s vodenim filterom.

Lista omiljenih:

japanska metvica
    lavanda
    cedar
    bor
    mandarina, naranča, limun i slično
    eukaliptus je isto ok ali mi je malo previše jestiv - podsjeća me na gumene bombone, he he he...

Ono što izrazito ne volim je ulje ruže i pačuli, ali i vanilija, cimet i slično. Ovo drugo pripada u kuhinju, a ne u mirisnu lampu.

Sad za blagdane imala sam prirodni osvježivač zraka i trajalo je cca 2 tjedna ili malo dulje: dubrovačku naranču napikali smo sušenim karanfilićima. Nema te mirisne lampe koja daje tak dobar miris.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ifi a da se javis kobili_suzy mozda ti ona moze nesto smijesati? kazes joj sto ti pase, sigurna sam da ti ona moze puno vise pomoci nego mi.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 13.01.2012. at 09:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •