Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
O
S licem imam totalnih s*anja u posljednje vrijeme. Inače je masno, oduvijek sklona prištićima, miteserima. U trudnoći mi je bilo super. Nakon poroda, užas živi - sve sam pripisala stresu, hormonima. Jedno vrijeme sam došla k sebi, sad je opet bed. Ispalo je da mi je zapravo u dubini suho (nakon što ga operem gelom, jednom tjedno piling, jednom tjedno maska od gline). Nakon sto nekih hidrantnih krema (a nije da baš imam novaca za one skupe) koristim A-Derma kremu za lice i tijelo i nekako je došlo k sebi (još da ne čačkam).
Tijelo ne mažem ničim, osim nakon brijanja (do dva puta tjedno) dječjim losionom za tijelo.

čitam što si napisala za lice. Ja sam svoje lice toliko osušila tip kojekakvim preparatima za mitesere i akne da se kozmetičarka križala kada je to vidjela, kao tako dubinsko isušeno lice još nije vidjela. Onda sam se spasila domaćom nevenovom masti. Sada nastojim lice mazat uljima, koristit neke domaće tonike, maske i sl. Jedino perem lice a-derminim sapunom. Kosa mi se spasila otkako sam kupila neki litreni šampon od koprive i prestala vjerovat bajkama s reklame.
Za klince koristim ponekad sapun i šampon jednom u možda mjesec dana i to par kapljica, za mlađeg ni to.
Jedino bez dezića ne mogu, zimi još i uspjevam preživjet sa soda bikarbonom ali u toplijim danima nema šanse, jednostavno ne mogu...pogotovo poslje drugog poroda. Malo je lakše otkako sam perstala dojit, ali još uvijek mi treba nešto jače.