lasica prvotno napisa
ja perem samo pazuhe i genitalije sa dječjim uljnim ili nekim biodinamičkim "sapunom",kosu isto perem sa šamponom al natura.od kad sam počela koristiti taj,nestao mi je svrab i perutanje vlasišta.zube urtekart,kak se već piše.ne stavljam kreme na lice niti na tijelo,ne stavljam deziće(depiliram se,nisam sklona miomirisima).tu i tamo ako osjetim da bi se mogla usmrditi ispod pazuha (uvijek od stresa ili lošije hrane),stavim alnaturin.trebalo mi je mjesec,dva da mi se lice navikne i tijelo,čak me malo svrbilo i perutalo se,ali sad je ko bebina guza.baš sam zadovoljna.ako osjetim zatezanje ili sl,stavim si malo ulja nekog i to je to.e da,i ruke perem sa sapunom.dakle ruke,genitalije,pazuhe i kosu.bilo bi idealno da još imam i meku vodu,jer sam probala se sa izvorskim umivati i bilo je još bolje,ali to mi je preskup sport.uostalom,kako je rekao jedan dr. naš:u našoj vodi je toliko klora da ti zaista ne treba više sapun.dodatak:prehrana je bitna.čim pojedem nešto "umjetno" tipa salama i sl.osjetim da se usmrđujem i da mi se lice raspada.