Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: No sham-poo -> real poo :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ali stvarno ne pretjerujem - provjeri sama što povlači definicija "biljna kozmetika" i zgrozi se. Biljna kozmetika podrazumijeva konzervanse. Dakle, uzmi ili ostavi.

Uzgred, etanol kao konzervans se trpa u koncentracijama većim od 15% i znam za sada samo jedno sredstvo za sunčanje u kojem se nalazi. Svi ostali alkoholi koje trpaju u svojstvu konzervansa su phenylethyl, benzyl, capryl itd. alkoholi - teška kemija.
    Ne namjeravam provjeravati niti se zgražati. Zadovoljna sam ovim što koristim. Dakle, uzimam.
    I nemoj se ljutiti, ali stvarno mislim da pretjeruješ, radilo se o hrani, kozmetici, cijepljenju, ili čemu već god. Ne namjeravam razbijati glavu fitazama, teškim kemijama ili teorijama zavjere.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Isto i kod nas, ali bez ikakvog mirisa, dakle može se.
    Ja sam i dalje na kemiji, a dokad ću - ne zna se.
    Tvrde da je Michio Kushi izjavio: "Većina je u krivu." Mislim da sam u međuvremenu skuižio na što je mislio.
    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Ne namjeravam razbijati glavu fitazama, teškim kemijama ili teorijama zavjere.
    Misliš poput one zadnje da će za koji dan koknit Obamu? Takvim stvarima se ne bavim. Teorije znaju svakako završit

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tvrde da je Michio Kushi izjavio: "Većina je u krivu." Mislim da sam u međuvremenu skuižio na što je mislio.
    Sad mi je lakše

Mi malcu koji ima 17 mjeseci još niti jednom nismo oprali kosu šamponom, zapravo njegovo tijelo nije nikad došlo u kontakt sa ićim osim toplom vodom i maslinovim uljem, zubiće peremo vodom i četkicom. I naš nakon kupanja miriše malo ko ovćica kako je Sirius rekla, ali kad se osuši sve super i kosa mu je uvijek čista.

Pomi pitat ću je za recept pa ti javim - i da headcovering super pokrije bad hair day, iako mu nije to svrha jelte :D

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja sam mislila da razumijem, dok nisam saznala da su mu i žena i kći umrle od raka. Dakle, on s "ispravnim" tu ništa nije mogao učiniti. Od tada sam promijenila mišljenje o koječemu.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam mislila da razumijem, dok nisam saznala da su mu i žena i kći umrle od raka. Dakle, on s "ispravnim" tu ništa nije mogao učiniti. Od tada sam promijenila mišljenje o koječemu.
    Ne možeš Božju volju mjenjat, ili Karmu, ili kako god to već tko zove.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ne možeš Božju volju mjenjat, ili Karmu, ili kako god to već tko zove.
    Apsolutno, slažem se. I baš zato mislim da je tvrdnja koju je Davor citirao vrlo upitna.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Apsolutno, slažem se. I baš zato mislim da je tvrdnja koju je Davor citirao vrlo upitna.
    Uvijek sam u pravu, i onda kad sam u krivu, promjenim mišljenje i opet sam u pravu

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek sam u pravu, i onda kad sam u krivu, promjenim mišljenje i opet sam u pravu
    :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •