al da napisem nesto i on topic. Prije sam bila obozavatelj kozmetike, i to fiiniih stvari, npr. Sisley, La prarie..
Od kad sam mama i to sve, nema vremena za mazuckanja, a rezultat je slijedeci: otkad vise ne koristim mlijeka za tijelo - imam bolju kozu nego IKADA, svilenkastu ko bebina guzica, a prije su mi noge bile suhe i znale se perutati, "glede i unatoc" skupe kozmetike. Otkad ne mazem vise ni lice (samo kad stavljam puder - max.1om tjedno, stavim Sisley Hydraglobal ili Estee lauder ispod pudera), lice mi nikad nije bolje izgledalo, imam skoro 35 godina i ni jedne jedine borice. Faca mi bolje izgleda nego s 25. Samponi i to su uglavnom neke biobio varijante, ili najobicniji sapun jel volim taj osjecaj cistoce poslije sapuna. Prije nekoliko mjeseci sam se kupala u soda bikarboni, i koza je poslije bila fantasticna. Zube slicno onome sto pise Davor, najcesce bez paste, ili neka sa zelenom glinom, ali najcesce bez. Supermeka cetkica iz ljekarne. Zubici nikad zdraviji. Najozbiljnije razmisljam o no shampoo varijanti, jer ima logike, a u skladu se sa mojim gorespomenutim iskustvima sa kremama.