Pokazuje rezultate 1 do 50 od 232

Tema: No sham-poo -> real poo :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni fercera. Inače mi je kosa bila grozno masna (svaki dan sam ju šamponirao), a sad ako se malo više zamasti samo se otuširam s nešto toplijom vodom i to je to. Inače prigodno (možda jednom tjedno) nasapunam komande s nekakvim finim sapunom, ali zapravo nemam stvarnu potrebu - to stvarno ne smrdi.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Meni fercera. Inače mi je kosa bila grozno masna (svaki dan sam ju šamponirao), a sad ako se malo više zamasti samo se otuširam s nešto toplijom vodom i to je to. Inače prigodno (možda jednom tjedno) nasapunam komande s nekakvim finim sapunom, ali zapravo nemam stvarnu potrebu - to stvarno ne smrdi.
    E ovo me stvarno zanima...oduvijek sam u savjetima kako protiv masne kose čitala da se masna kosaa/tjeme mora prat hladnijom vodom jer topla i vruća voda još više potiču mašćenje kose...ovo je totalno suprotno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

davore,a žena je isto na tom.Jel joj možda pada kosa???

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    davore,a žena je isto na tom.Jel joj možda pada kosa???
    Ne. Bila ju je frka upustiti se u eksperiment, a kad se kod mene pokazalo OK već je ljeto/more bilo pri kraju. Ne znam da li bih uspio prešaltati se bez mora tako da ju sasvim razumijem.
    Kosa joj je intenzivno padala dok je dojila, a to je trajalo dobre tri godine. Hormoni. Sada nema problema s time

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •