Citiraj lahor prvotno napisa Vidi poruku
Nema baš praviše razlike između Lusha i ostalih industrijskih šampona. Osim eventualno cijene. SLS je glavni sastojak u svima, jedino što Lush šampona treba zaista jako malo. Oni se više furaju na prirodnu kozmetiku nego što to zapravo jesu.
Takodje to mislim. Bas sam se cudila sto iko na ovoj temi spominje Lush.
Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
zelim blizance, zašto trljaš vlasište sodom bikarbonom i imaš li kakav savjet za prirodno postizanje volumena kose?
malo ciscenja i pilinga. No-poo praktikanti cesto koriste pastu od sode, vode i jos poneceg po ukusu umjesto sampona.

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
Otkad sam na real-poo nešto je čvršća pa nemam cirkusa s održavanjem čak ni kad naraste tako da sam zapravo na dobitku.
Meni su se vratile moje kovrdze iz djetinjstva, nedugo nakon sto sam se skinula sa konvencionalnih i agresivnih sampona i regeneratora. Potpuno drugacije se kosa ponasala, zivnula, a frizura dobila formu bez ikakvog stilizovanja.
Što se tjelesnih smradova tiče i tu sam profitirao. Očito je da kozmetika promovira patogene bakterije.
Meni SBB radi bolje od bilo kojeg dezodoransa ranije, iako ni inace nisam imala nekih problema sa tjelesnim mirisima i izlucevinama. Mislim da su svi primjetili kako se na moru preznoje i nekoliko puta na suncu, ali bez neugodnih mirisa, sto nije slucaj na "kopnu", kad koza ne upija so.
Ne mogu se sjetiti baš niti jednog aspekta ovog načina održavanja higijene, osim možda što moram svaki puta paziti kako formuliram opis kozmetike koju koristim. Imao sam nekoliko vrlo zabavnih reakcija

Dozivjela sam par puta u ovih zadnjih nekoliko godina, da nakon sto dobijem komplimente na racun koze/ kose/noktiju/kondicije, dobijem i pomalo podrugljivo/nepovjerljivo odmahivanje glavom kad kazem da ne pijem nikakve vitamine i ne koristim nikakve posebne preparate, niti nesto vjezbam agresivno. Onda konstatuju da je to genetika.