-
Poklon curici za 2. rođendan
Molim pomoć!
Uskoro je 2. rođendan curici kojoj sam kuma na krštenju i trebala bi kupiti poklon, pa me zanima što mi vi savjetujete, jer ja imam curicu al od 10 miseci, pa ne znam što je zgodno za dvogodišnjakinje....
Ne mogu priuštiti baš nešto preskupo, jer znate kakve su plaće na porodiljnom, a uz to imam i kredit...
-
IMa lijepih ćelavica u TL-u.. cijene od 100 kuna nadalje, sigurno će ju to obradovati..
-
-
Posljednje uređivanje od andynoa : 23.05.2011. at 17:14
-
beba i kolica su super stvar
i mali set suđa za kuhanje mi se čini super poklon
-
ivana_4, a kantica i lopatice za pijesak i nekakav kalup kao za torte.. to sam ja imala dok sam bila mala tako... al mislim da sa ćelavicom ne možeš fulati..
-
Fala vam puno! na trudu i savjetima!
-
Sestrina mala uskoro slavi 2 rođendan i ja pojma nemam što da joj kupim jer ne primjećujem da to dijete išta od igračaka zanima-ona je onako jako živahna hiper živahna djevojčica koja nema mira ni sekunde.prošle godine sam joj kupila onaj bicikl guralicu i mislim da će joj to poslužiti i ove godine.
Mislila sam joj kupiti i tutu i onaj dodatak za školjku jer ju sestra ovo ljeto misli odvikavati od pelena (no ona joj je to već kupila)
Za onaj bicikl bez pedala mi je još premala-a i taj mi bicikl nema smisla, mislim i s ovog običnog možeš skinuti pedale i pomočne kotaće pa ga odgurivati nogama.
Moja mala je u toj dobi već slagala kockice, puzzle i crtala, igrala se s kolicima i lutkama-mislim da ovu slatkicu to uopće ne zanima
Mogu joj uvjek kupiti neki komad odjeće-ali ne bi to...mislila sam možda stol i stolicu za sobu i neku ploću za pisanje(piši briši)..ali nju to ne zanima...samo skakuće, penje se ,baca po krevetu ( za prvi rođendan je dobila i onaj kamiončić na odgurivanje al joj njezin nije dobar pa stalno hoće onaj od moje mae, zato mi joj je glupo ponovno kupovati to,kad može naš uzet,moja ima 4g)...
sve ostale sprave za igru vani za nju su mi još nesigurne, a žive u stanu tako da ljuljačka ne dolazi u obzir, a konjići na ljuljanje mi izazivaju strah da padne.....
eto što kupiti djetetu koje nema živoga mira
ima puno igračaka koje je ne zanimaju (ni slikovnice..crtići koju sekundu)...možda neki rusak u obliku nekoga lika...nemam pojma htjela bi da joj bude zanimljivo duže vrijeme
-
-
Kolica za lutku su apsolutan hit za curice u ovoj dobi od 2 godine. Moja baš ne voli nešto specijalno lutkice, ali kolica obožava i vozi ih svaki dan sa svojim omiljenim plišanim lavićem unutra.
Moja malecka jako voli i nove lego duplo kockice i stare megablocks kocke (one mogu već od godine dana na više).
Posljednje uređivanje od Nia_Zg : 08.06.2011. at 10:06
-
Kolica za bebu, to obožavaju !
-
Ploča piši briši je poklon s kojim ne možeš pogriješiti. Moje i dan danas pišu po njoj.
-
Super su mi sve ideje ovdje!
Mi uvijek poklanjamo slikovnice ili knjige. Nekad još nešto uz to ako je neka jeftinija, ali to obavezno. To mi je najljepši poklon.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma