Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: oligozoospermia i trudnoća

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno oligozoospermia i trudnoća

Curke moje drage...baš sam si nekako posložila neke stvari u glavi da će sve biti dobro i onda me iz tog dobrog vrati ona činjenica MM s-grama; da nema niti jednog progresivnog plivača...što je zapravo posljedica teške upale testisa kao dijete (zaušnjaci) hvata me panika na trenutke; imam osjećaj sve što radim da činim uzalud ili se ipak varam...što mislite jel ima nade da nam nešto upali???

Festa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Iva Mia, glavno da ih ima, a to sto nisu neki plivači nema veze kod IVF-a. Oni njih prije oplodnje dobro nahrane i oporave...
    Vidim da imas vec dosta postupaka iza sebe, ali samo vjeruj da ce sve biti ok.
    drži se.

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

da nema nikakve šanse, doktor bi ti to i rekao, a ovako, postupci su iza vas, znači šanse su tu.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tako me hvata panika....benti zaušnjake; jer oni su zapravo zlo....curke moje dale ste mi vjerta u leđa i nadam se da ćemo se čim prije izboriti za svoje smotuljke

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Iva Mia, nema problema. MM nije prebolio zausnjake, a isto nema niti jednog progresivno pokretnog plivaca. A nasa curka ima 2,7 godina. Za ICSI nije bitno jesu li ppokretni (tako su mi rekli)

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znam draga moja ... al ti su zaušnjaci zlo....ja se nadam da će nam kad tad upaliti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iva Mia, samo da ti kažem da MM nije imao zaušnjake, pa osim oligo, ima i astheno i terato ....i eto, još se nadamo, mada sam skoro bila klonula duhom, htjela odustati...ali ne zbog MM nalaza, nego zbog mojih dijagnoza koje u zadnje vrijeme niču kao gljive poslije kiše ..do nedavna me dr-i uvjeravali da sam savršeno zdrava, a ja osjećajući da kod mene nešto ne štima bacila se u pretrage, jer mi nije jasno da u svojim godinama nisam uspjela ostvariti IVF trudnoće (krenula u IVF s 28 godina), dvije izgubila...pa sam uzela stvar u svoje ruke, kad prvo nizak AMH ( inače mi mama ušla u menopauzu s 35 pa sam oduvijek od toga strahovala, i pokazalo se da ću i ja vjerojatno njenim stopama, pa trombofilija, pa sad moram obaviti dijag. histeroskopiju...i tu će mi garant nešto naći...) eto toliko od mene "zdrave žene", grrrrrrr
    Ti draga ne brigaj, ICSI metodom nije bitna pokretljivost, biolozi ionako uzmu jedan spermić i direktno ga mikroinjekcijom ubrizgaju u tvoju j.s. koja će se dalje fino dijeliti, dijeliti...
    Sretno!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma i moj ima i oligo i astheno a bome je blizu i therato... i evo, ja trudna.
    blaženi icsi.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

blaženi PICSI
    i dobar labos zlata vrijedi...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako mi se čini da mi nema druge nego čekati 9 mj. i put Praga po male Čehe hercegovačkog porijekla

No ja ne bih bila ja ... idem se sutra boriti za svoje 3 zamrznute j.s. pa kako Bog da

Hvala Vam ljudi što na bilo koji način pokušavate otkloniti pesimizam iz moje glave

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    blaženi PICSI
    xxxxx, jer smo mi uz pomoć PICSI i IMSI od 3js došli do prekrasne 2 blastice ( inače sam ih mogla uz obični ICSI samo sanjati)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    blaženi PICSI
    da da picsi lol i moji su picsijaši

milivoj, kako gurate, koliki ste, kojeg ste spola?

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mž više ne gura nego kotrlja koliko je okrugla
    danas je 26+4 a za spol se sumnja da je curka ali dr. nije zicer...
    inače zasada(kuc-kuc o drvo) trudnoća je super, mž radi cijelo vrijeme i osjeća se ok...
    pozdrav picsijašima sadašnjim i budućim...
    negdje sam već pisao o tome...mislim da je najveća fora kod lošeg spermiograma dobar labos i prilagođene metode (PICSI,IMSI itd...) itd nije metoda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •