-
Iva Mia, samo da ti kažem da MM nije imao zaušnjake, pa osim oligo, ima i astheno i terato
....i eto, još se nadamo, mada sam skoro bila klonula duhom, htjela odustati...ali ne zbog MM nalaza, nego zbog mojih dijagnoza koje u zadnje vrijeme niču kao gljive poslije kiše
..do nedavna me dr-i uvjeravali da sam savršeno zdrava, a ja osjećajući da kod mene nešto ne štima bacila se u pretrage, jer mi nije jasno da u svojim godinama nisam uspjela ostvariti IVF trudnoće (krenula u IVF s 28 godina), dvije izgubila...pa sam uzela stvar u svoje ruke, kad prvo nizak AMH ( inače mi mama ušla u menopauzu s 35 pa sam oduvijek od toga strahovala, i pokazalo se da ću i ja vjerojatno njenim stopama, pa trombofilija, pa sad moram obaviti dijag. histeroskopiju...i tu će mi garant nešto naći...) eto toliko od mene "zdrave žene", grrrrrrr
Ti draga ne brigaj, ICSI metodom nije bitna pokretljivost, biolozi ionako uzmu jedan spermić i direktno ga mikroinjekcijom ubrizgaju u tvoju j.s. koja će se dalje fino dijeliti, dijeliti... 
Sretno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma