Nazvala me i rekla da je ona bila do plinare i da su oni njoj rekli da je stari dug oko 75 eur, a moj dug oko 65 eur. Rekla sam joj da ima potvrde o uplatama iz banke za to razdoblje. Ona meni misliš li da oni lažu, velim ne, sami ste rekli da su nesposobni. Na koncu mi je davala naredbe da uplatim. Tu sam pukla rekla sve što joj mislim, da sam i suviše korektna, nosim joj novce doma do stana, uplatnice mi nije nikad davala, sama sam se potrudila da sve bude plaćeno na vrijeme, dok bi joj drugi napravili dug, i da nek ne prelama dug na meni, jer znam što radi. Ona meni da nek odem u plinaru, da ću od sad uplate u poštu i njoj na adresu kopije.

Nigdje u ugovoru najma ne piše da moram uplate u pošti ili fini, potvrda o uplati je jednako vrijedna ona s netbankinga.
Tlak mi je narastao na 160. Razmišljam o promjeni stana, ali ovo je sve tako čupavo i dlakavo. Drugi stanovi su skuplji, manja kvadratura. Jučer sam se gušila jer mi je poslala pismo svega što mi je govorila s prodikom kak se usuđujem s njom pričati na grub i neparlamentaran način. Kao da mi svi mogu sjest na kičmu jer sam sama majka.