Imamo Romer King Plus autosjedalicu i kako god vezala, zategla ona je otkopča. Nije niti malo bezazleno i opasno je. Prije par dana mi je na brzoj cesti to napravila, nisam mogla nigdje zaustaviti osim na sred ceste. Njena vrata su zaključana, ne mogu se otvoriti iznutra, ali ona druga nisu, jer je u autu isključivo u autosjedalici i nije mi padalo na pamet da i ona druga zaključam. Kazala mi je da će Lala otvorit prozor, umrla sam od straha, počela vikati kao luda i rukom je hvatati. Dosjetila sam se i dala joj neke stvari iz auta i smirila se, na prvom mjestu gdje se moglo stati stala sam. Otkad to radi minimalno se vozimo, što mi je užasan problem. Jednostavno to radi i ništa ne pomaže ni razgovor, ni vikanje, ma ništa, sve smo probali, osim udariti je što je želim, a vraga mi moga dođe mi
E sad, možda sam ja kriva, ne znam, gledali smo uputstva, ne znam, ništa ne vidim dodatno, neku zaštitu. To je jednostavno tako.
Pomagajte cure, nismo valjda jedini s tim problemom. Što da napravim i ima li kakva zaštita, nešto...
Ovo je zaista užasno. Ne želim niti mi pada na pamet voziti dijete koje nije potpuno sigurno vezano u autosjedalici. Bojim se, jer vrag dođe uvijek kad ne treba i dođe samo "onaj jedan put"![]()