Moja beba ima 17 tjedna, od 10 dana starosti počeli su joj grčevi. Kako je dojim, mislila sam da je od nečega što sam pojela, ali grčevi ne prestaju niti nakon 7 dana. Počnu rano ujutro i traju do kasno popodne, neki put i do navečer. Stalno bi se nosala, ili bila na cici, pedijatar mi je rekao da ako je stalno na cici da joj to još i više stvara grčeve. Muka mi je kad je vidim gdje se nadimlje i pokušava prducnuti a ne uspjeva, stolica joj nije obilna ali zlatno žuta kad je ima.
Napominjem da je upočetku bila jako uspavana i trebala sam je buditi da bi je dojila, i sad kad je dojim nakon 10-ak minuta zaspe na cici, pa je ostatak podoja moram buditi. Prije sam je hranila na zahtjav, a sad neznam da li je pametno pa je pokušavam zabavljati makar 2 sata između podoja. U ovih 17 dana dobila je 700 g od težine kad su nas otpustili iz bolnice, tako da ona napreduje dobro.
Da li netko ima slično iskustvo i kako pomoći bebi. Napominjem da ovo nisu kolike, 3 sata dnevno u popodnevnim satima, ja vidim da je ona naduta i da se muči i nikako joj ne mogu pomoći osim nosanjem koje moram priznati jako iscrpljuje.
Da li je stavr u mojoj prehrani, iako stvarno pazim što jedem ili?

Hvala na odgovoru