Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Cjelodnevni grčevi kod dvotjedne bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo kod nas je bilo slično i to od prvog dana, naglo vrištanje i napinjanje.
    Počela sam mu davati sab simplex kapi prije svakog podoja i moram priznat da nema više vrištavih epizoda.
    Nekako lakše kaka i prdi.
    Probaj, možda pomogne, jer ni ja nisam očekivala puno ali stvarno je lakše!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni se ovo sve događa ima ova zadnja 4 dana. on ne plaće, nego stenje i cvili, napinje se.i prducka.inace ima urednu kakicu.a ovih dana skroz malo bude.kako prdne pa samo malo.skinula sam mu jucer tetra pelenu,pa i pokakanu pelenu,pa je gol ležao i bilo bi mu lakše.dala mu sab simplex.i tako je zaspao. i evo jutros opet sve ispocetka.al je imao punuuuuuuuuu pelenu i nakon toga prduckao i zaspao. al sad opet stenje. (a imam mastitis ova 4 dana, 38,3 temperaturu sam imala.više je nemam i dojim ga uredno na zahtjev).
    cini mi se da mi je lakše kad ga uzmem i njegov drobić naslonim na svoj pa tako zaspe u krilu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

i jedem jaaakooooooo puno jogurta.jel mu možda to smeta?

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    i jedem jaaakooooooo puno jogurta.jel mu možda to smeta?
    Jogurt je jako zdrav i vrlo poželjan kod dojilja. Možeš pokušati izbaciti sve mliječne proizvode na nekih desetak dana, nekim bebama znaju smetati. A ako nema promjene, slobodno nastavi uživati u jogurt. Kao i u svemu, treba imati mjeru, mislim da je jedan dnevno, eventualno dva, dovoljno.
    Grčevi su normalna pojava kod tako malih beba, i kao što sam već rekla, proći će, samo treba izdržati!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    meni se ovo sve događa ima ova zadnja 4 dana. on ne plaće, nego stenje i cvili, napinje se.i prducka.inace ima urednu kakicu.a ovih dana skroz malo bude.kako prdne pa samo malo.skinula sam mu jucer tetra pelenu,pa i pokakanu pelenu,pa je gol ležao i bilo bi mu lakše.dala mu sab simplex.i tako je zaspao. i evo jutros opet sve ispocetka.al je imao punuuuuuuuuu pelenu i nakon toga prduckao i zaspao. al sad opet stenje. (a imam mastitis ova 4 dana, 38,3 temperaturu sam imala.više je nemam i dojim ga uredno na zahtjev).
    cini mi se da mi je lakše kad ga uzmem i njegov drobić naslonim na svoj pa tako zaspe u krilu.
    jel mu daješ Sab prije svakog podoja?

Pitam jer mi kuma veli da njima nije pomagao ali kaže da je davala jednom dnevno, a u uputi piše bebe prije svakog podoja ili u svaku bočicu.

Vala3 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cure hvala vam na odgovorima, neznam pokušati ću izbaciti miljeko jer to je jedino što konstantno jedem ovih dana, sve ostalo izbjegavam, ako stanje bude bolje onda je to to, iako se moja pedijatrica neslaže sa time, ali pokušati ću, jer je stvarno nemogu gledati kako se muči.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •