Jel tražiš možda ovu?

Meni je ova jako fina, uvijek tako radim:

BEZE TORTA

Kore: 6 bjelanjaka i malo soli izmiksati da bude jako čvrsto. Dodati 12 žlica šećera u prahu.

Peći u limu od pećnice u koji se stavi masni papir. Pećnicu prethodno zagrijati na 110-120°C i peći(sušiti) 2-2,5 sata.

Osušeni beze mora biti bijel.

Rezati na tri trake.

Kreme br. 1:

6 žumanjaka
250 g šećera
1/2 litre mlijeka
1 žlica brašna

Izraditi mikserom i kuhati na pari.

Kad se krema stisne, umiješati 100 g pečenih i mljevenih badema. U hladno dodati jedan margarin(ja stavim malo manje) i izmiksati.

Filovati kore i gore šlag i ribana čokolada.

Krema br. 2.

1/2 litre slatkog vrhnja imiksati i dodati šećera u prahu po želji. 2 lista ili 2 žličice želatine preliti s malo hladne vode da nabubri, otopiti a pari i dodati u šlag lagano miksajući.

Filovati kore. Može se u šlag dodati i neko rezano voće(super je s jagodama).