Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kako se najbrže prebaciti kod novog liječnika?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Kako se najbrže prebaciti kod novog liječnika?

ne nalazim temu, a hitno mi je pa otvaram novu

trebam se prebacit kod drugog ginekologa/ice. ali prilično mi je hitno

ovu svoju ne mogu više gledat, ne mogu ni po uputnicu kod nje, dobijem alergijsku reakciju

znam da inače treba oko mjesec dana da se karton prebaci, ali, sigurno postoji neki način da se to malo ubrza, jel da?

kako to uopće ide? liječnici jedni drugima šalju kartone? mogu ja sama odnjeti

please ljudi

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

nađeš novog ginića, on/ona ti da izjavu koju nosiš na HZZO, vratiš mu je i to je to. usput odeš po karton od starog dr-a i odneseš novom. ne znam što tu uopće ima trajati. kod novog si dr-a od trena kad si mu donijela potvrdu s HZZO-a.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

i na odlasku od starog ne zaboraviš reći zašto si otišla

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam sama odnesla karton novom i u danu sam bila kod nove. Sama sam i izjavu odnijela u hzzo .

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

U slučaju zubara (prošle godine), ja nisam trebala ići po svoj karton. Samo sam otišla kod nove zubarice, uzela izjavu, odnijela je u hzzo i vratila novoj zubarici, te me od sutradan mogla primiti.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma ja sam prije mjesec dana mm-ov karton prebacivala kod svoje dr opce prakse...popunila kod nje zahtjev u njegovo ime i to je to.rekla mi je sestra da ce oni to online poslati u hzzo i njegovoj dr i ova karton online proslijediti novoj dr.za par dana sve rijeseno...postom ce doci papirnato karton al to nije bitno kad dode dode

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam ove godine mijenjala ginekologa i morala sam donijeti karton od starog , makar sam odgađala to koliko sam mogla, dok me sestra nije jednom prilikom opomenula , a ja uvijek našla neki izgovor...inače, primila me i bez toga kad sam donijela izjavu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam baš jako iskusna u svemu tome, ali obično kad se prijavljujem kod novog liječnika odem, kažem dobar dan, prijavila bih se ovdje i trebala bih pregled zbog.... (dopuniti).
    Onda mi daju da ispunim formular, i isti dan me prime i pregledaju, obično obavim sve što trebam kao da sam već tu prijavljena.
    Karton, koliko se sjećam, sam stigne, pošalju ga, samo jednom sam otišla pokupiti ga demnostrativno jer nisam uopće imala plana kamo da se prijavim nakon toga.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pomi ne bi rekla da baš nisi iskusna

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa zapravo sam trebala reći da nikad tome nisam planski pristupila a nisam ni pamtila detalje
    jedino kad smo prvi put birali pedijatra je bio problem jer su svi bili prepunjeni, pa je mm morao malo obilaziti vrata. Otada smo ga zbog seljenja još dva puta mijenjali i svaki put je išlo kao što je gore opisano.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Karton se više ne treba osobno prenositi. Ako sama nosiš prijavu na HZZO, novi liječnik te može primiti kad mu doneseš tu potvrdu (mene je nova zubarica tako primila isti dan).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •