-
Administratorica
-
Osoblje foruma
nađeš novog ginića, on/ona ti da izjavu koju nosiš na HZZO, vratiš mu je i to je to. usput odeš po karton od starog dr-a i odneseš novom. ne znam što tu uopće ima trajati. kod novog si dr-a od trena kad si mu donijela potvrdu s HZZO-a.
-
-
Ja sam sama odnesla karton novom i u danu sam bila kod nove. Sama sam i izjavu odnijela u hzzo .
-
U slučaju zubara (prošle godine), ja nisam trebala ići po svoj karton. Samo sam otišla kod nove zubarice, uzela izjavu, odnijela je u hzzo i vratila novoj zubarici, te me od sutradan mogla primiti.
-
Ma ja sam prije mjesec dana mm-ov karton prebacivala kod svoje dr opce prakse...popunila kod nje zahtjev u njegovo ime i to je to.rekla mi je sestra da ce oni to online poslati u hzzo i njegovoj dr i ova karton online proslijediti novoj dr.za par dana sve rijeseno...postom ce doci papirnato karton al to nije bitno kad dode dode
-
-
Nisam baš jako iskusna u svemu tome, ali obično kad se prijavljujem kod novog liječnika odem, kažem dobar dan, prijavila bih se ovdje i trebala bih pregled zbog.... (dopuniti).
Onda mi daju da ispunim formular, i isti dan me prime i pregledaju, obično obavim sve što trebam kao da sam već tu prijavljena.
Karton, koliko se sjećam, sam stigne, pošalju ga, samo jednom sam otišla pokupiti ga demnostrativno
jer nisam uopće imala plana kamo da se prijavim nakon toga.
-
pomi ne bi rekla da baš nisi iskusna
-
pa zapravo sam trebala reći da nikad tome nisam planski pristupila a nisam ni pamtila detalje 
jedino kad smo prvi put birali pedijatra je bio problem jer su svi bili prepunjeni, pa je mm morao malo obilaziti vrata. Otada smo ga zbog seljenja još dva puta mijenjali i svaki put je išlo kao što je gore opisano.
-
Karton se više ne treba osobno prenositi. Ako sama nosiš prijavu na HZZO, novi liječnik te može primiti kad mu doneseš tu potvrdu (mene je nova zubarica tako primila isti dan).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma