On većini prijatelja nije rekao da sam trudna, što sam tek skužila kad su se neki šokirali nakon što su me vidjeli sa trbuhom. Tako da mislim da on s njima uopće ne priča, barem ne na ozbiljan način. Znam da sam i ja osjetljivija zbog hormona, ali mislim da sam dovoljno racionalna i da ne pretjerujem. Npr sinoć krenemo spavati (nakon što je on opet strusio 4-5 piva, a prije nije uopće skoro pio, a kamoli radnim danom) i on mi izvuče između nogu onaj trudnički jastuk koji sam si kupila, a koji mi jako puno pomaže spavati. Kad sam se ja bez riječi začudila onda se naljutio što mu ga ne dam jer je i njemu super spavati na njemu.
Mislim, to je sad glup i banalan primjer, ali mislim da govori o tome koliko uopće nema razumijevanja za moje stanje što mene svaki dan iznova šokira, što se ponaša tako umjesto da me pita da li mi što treba. Osim što je počeo piti, udebljao se više od 15 kg, tako da imam osjećaj da ga nešto stvarno muči i da ne želi o tome pričati... Ne znam uopće kako da mu pristupim, što da ga pitam, jer čim ja spomenem nešto kaže mi da ga stalno peglam, a neda mi se započinjati svađu samo da bi izvukla nešto iz njega, pa zašutim. Mislim, nismo balavci, imamo 27 godina...