Kao što Beti reče, teško je upilati se u tuđe veze, ali potpisujem Nenu od riječi do riječi.
Ovih dana čitam Frommovo Umijeće ljubavi pa na komentar kako neki muškarci puno kasnije sazriju ću reći da neki muškarci nikada ne sazriju. No, da sad ne tupim, ako imaš vremena, pročitaj knjigu, jako je korisna.
Ma, ja sam sinoć zamračila na MM koji je otišao kod frenda, vratio se u 11 navečer i legao spavati. Izribala sam mu nos jutros da je skoro plakao.
Ovo da ga nema cijele noći kući, a ti sama pa da je počeo piti, to uzimanje jastuka mi je totalno nepojmljivo.
Ponaša se poput ljubomornog djeteta.
Sigurno ga nešto muči, no vidim da je teško doprijeti do njega. Ako si bliska s nekim od prijatelja, pokušaj s njima pričati. Jer zaista, vrijeme prolazi, doći će dan kada ćeš morati roditi, kad dođe dijete, puno je tu obaveza gdje će ti biti važna činjenica možeš li se na njega osloniti ili ne tako da to treba riješiti što prije.
Koliko si bliska s njegovim roditeljima? Mislim, i oni će biti baka i deda. Vas dvoje ste dugo zajedno, nema tu nekih nepoznanica.
I to o čemu ti pričaš, nisu to trudnički hormoni i neke posebne potrebe, pa to što ti osjećaš osjeća svaka normalna žena, a ne samo trudnice u drugom stanju.
Uh, drži se!